راه های افزایش سرعت سایت و نکاتی برای بهبود سرعت وب سایت | چگونه سرعت وب سایت ها را افزایش دهیم
اگر یک وب سایت به کندی کار می کند، توسعه دهندگان می توانند چندین قدم برای افزایش عملکرد آن بردارند.
سرعت وب سایت تأثیر زیادی بر تجربه کاربر، سئو و نرخ تبدیل سایت شما دارد . بهبود عملکرد وب سایت برای جذب ترافیک به وب سایت و درگیر نگه داشتن بازدیدکنندگان سایت ضروری است. در اینجا اول 9 روش سریع برای بارگذاری و افزایش سرعت سایت شما می گوییم و در نهایت مراحلی را که توسعهدهندگان میتوانند برای سریعتر ساختن وبسایت انجام دهند، را میتوانید مرور کنید :
9 روش سریع برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه
وقتی صحبت از افزایش سرعت شما می شود، سرعت صفحه از اهمیت بالایی برخوردار است.
با این حال، اگر درک نکنید که این معیار چگونه کار می کند و به طور خاص، عوامل موثر بر آن – ممکن است بهبود آن را دشوار سازد.
برای کاهش نرخ پرش و افزایش تعامل بازدیدکنندگان، ضروری است که صفحات وب شما سریع و یکپارچه بارگیری شوند.
سایتی که برای سرعت بهینه شده است نه تنها تجربه کاربری (UX) را افزایش می دهد، بلکه می تواند به افزایش رتبه موتور جستجوی شما نیز کمک کند.
در این مقاله، سرعت صفحه چیست، چرا اهمیت دارد و چگونه آن را اندازه گیری کنیم، توضیح خواهیم داد. در نهایت 9 راه حل سریع برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه به شما ارائه خواهیم داد.
پس شروع کنیم!
سرعت صفحه چیست؟
به طور خلاصه، سرعت صفحه به سرعت بارگیری محتوای شما هنگام بازدید شخصی از یک صفحه در سایت شما اشاره دارد. نباید با سرعت وب سایت اشتباه شود، سرعت صفحه نشان دهنده زمان بارگذاری یک صفحه خاص است.
عوامل مختلفی می توانند بر سرعت صفحه تأثیر بگذارند. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
- تعداد تصاویر، ویدیوها و سایر فایل های رسانه ای در صفحه موجود است
- چه قالب ها و افزونه هایی در سایت شما نصب شده است
- کدنویسی سایت شما (و صفحه خاص) و اسکریپت های سمت سرور
همه این عناصر بر سرعت بارگذاری صفحه شما و در نتیجه UX وب سایت شما تأثیر می گذارد. از این گذشته، بازدیدکنندگان از صفحاتی که آهسته بارگذاری میشوند، خوششان نمیآید و به احتمال زیاد روی آنها کلیک میکنند.
چرا سرعت صفحه مهم است؟
وقتی نوبت به سرعت بارگذاری صفحه می رسد، هر ثانیه اهمیت دارد. در واقع، تحقیقات گوگل نشان میدهد که وقتی زمان بارگذاری از یک به سه ثانیه افزایش مییابد، احتمال جهش (بازدیدکننده بلافاصله خارج میشود) تا 32 درصد افزایش مییابد .
اگر صفحه پنج ثانیه طول بکشد تا بارگذاری شود، احتمال جهش 90 درصد افزایش می یابد:
به عبارت دیگر، اگر صفحات شما در عرض چند ثانیه بارگذاری نشود، احتمال خروج بازدیدکنندگان از سایت شما به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. علاوه بر این، اگر صفحات وب شما کند هستند، می تواند به توانایی شما در ایجاد تعامل و تبدیل آسیب برساند.
سرعت صفحه همچنین نقش اساسی در بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) دارد. گوگل هنگام تصمیم گیری برای رتبه بندی صفحات وب، فاکتورهای مختلفی را در نظر می گیرد.
شما میتوانید در مقاله عوامل موثر رتبه بندی گوگل مطالعه بیشتری در فاکتورهای گوگل داشته باشید .
با این حال، سرعت یک سیگنال رتبه بندی مهم برای جستجوهای دسکتاپ و موبایل است.
یکی دیگر از دلایل اهمیت سرعت صفحه این است که می تواند بر درک مصرف کنندگان از برند شما تأثیر بگذارد. اگر بارگذاری صفحات وب شما بیش از حد طول بکشد یا در طول فرآیند مشکلی پیش بیاید، می تواند شما را غیرحرفه ای و وب سایت شما را غیر قابل اعتماد کند.
اگر می خواهید یک وب سایت بسیار موثر راه اندازی کنید، بنابراین باید روی بهینه سازی سرعت صفحه تمرکز کنید. اولین گام برای انجام این کار این است که بدانید صفحات شما در حال حاضر چگونه کار می کنند.
نحوه اندازه گیری سرعت صفحه
قبل از ایجاد هرگونه تغییر در سایت خود، باید عملکرد صفحات وب خود را بسنجید. ابزارهای مختلفی برای تست و اندازه گیری سرعت صفحه وجود دارد. دو راه حل محبوب Pingdom Website Speed Test و GTmetrix هستند که هر دو گزینه های مبتدی هستند.
با این حال، توصیه می کنیم با Google PageSpeed Insights شروع کنید. این ابزاری با کاربری آسان است که به شما امکان میدهد سرعت صفحات وب خود را در دستگاههای دسکتاپ و موبایل اندازهگیری و آزمایش کنید.
بهعلاوه، بهعنوان ابزاری که توسط Google پشتیبانی میشود، میتواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که معیارهای عملکردی مورد نیاز برای قرار دادن نتایج جستجوی بالا را دارید.
برای استفاده از PageSpeed Insights، کافی است URL صفحه وب را که میخواهید آزمایش کنید در قسمت متن وارد کنید و دکمه Analyze را انتخاب کنید:
سپس PageSpeed Insights محتوای صفحه شما را تجزیه و تحلیل میکند و آن را در مقیاس 0 تا 100 نمره میدهد. در زیر امتیاز خود، فهرستی از پیشنهادات در مورد روشهایی که میتوانید سرعت بارگذاری صفحه را بهبود ببخشید، پیدا خواهید کرد:
یادآوری میکنیم که برای نسخه دسکتاپ و موبایل سایت خود امتیاز و لیستی از پیشنهادات جداگانه دریافت خواهید کرد. یعنی به صورت جداگانه امتیاز بندی برای دسکتاپ و موبایل از 0 تا 100 انجام میشود .
این اطلاعات به شما یک نقطه شروع محکم برای سنجش سرعت صفحات وب شما می دهد و اقدامات ملموسی را ارائه می دهد که می توانید برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه انجام دهید.
9 روش سریع برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه
اکنون که اهمیت سرعت صفحه و نحوه آزمایش عملکرد سایت خود را درک کرده اید، وقت آن است که روی بهبود این معیار کلیدی کار کنید.
با در نظر گرفتن این موضوع، اجازه دهید نگاهی به 9 روش آسان برای سریعتر کردن صفحات شما بیاندازیم.
1- هاست یا سرور مناسب برای سایت خود انتخاب کنید :
ارائه دهنده میزبانی هاستی که استفاده می کنید نقش مهمی در مدیریت و عملکرد وب سایت شما دارد. این شامل سرعت صفحه آن نیز می شود.
شما میتوانید در مقاله چگونه هاست مناسب انتخاب کنیم ؟ اطلاعات بیشتری در این مورد کسب نمائید .
یکی از بدترین اشتباهاتی که می توانید مرتکب شوید این است که به میزبانی متوسط رضایت دهید تا نرخ ماهانه کمتری دریافت کنید.
هاست ارزان اغلب به عملکرد ضعیف ترجمه می شود. این می تواند به معنای به اشتراک گذاری منابع بین چندین وب سایت در یک سرور بیش از حد بارگذاری شده باشد، که می تواند زمان بارگذاری صفحه شما را تحت فشار قرار دهد.
از سوی دیگر، تعداد انگشت شماری از راه حل های میزبانی متمرکز بر عملکرد وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید که یک پلت فرم قدرتمند طراحی شده برای سرعت ارائه می دهند. معمولا، این ارائه دهندگان هاست اشتراکی ارائه نمی دهند، به این معنی که شما هرگز نگران این نخواهید بود که سایر وب سایت ها منابع بالقوه شما را تخلیه کنند.
در این مقاله شما میتوانید تاثیر هاست بر رشد سایت و سئو سایت خود را مطالعه نمائید .
2- تصاویر خود را فشرده و بهینه کنید.
تصاویر به بهبود ظاهر صفحات وب و افزایش کیفیت محتوای شما کمک می کنند. با این حال، تصاویر بزرگ همچنین می توانند زمان بارگذاری را به تاخیر بیندازند.
بنابراین، یکی از ساده ترین راه ها برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه، فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر است. این می تواند شامل تغییر فرمت فایل آنها، فعال کردن بارگذاری تنبل، و فشرده سازی تصاویر از طریق فشرده سازی با اتلاف یا بدون اتلاف باشد.
با کاهش اندازه فایلهای تصاویر، میتوانید «وزن» آنها را کاهش دهید و در نهایت به بارگذاری سریعتر صفحاتتان کمک کنید. پلاگین های مختلفی برای بهینه سازی تصویر وجود دارد که می توانید برای این منظور از آنها استفاده کنید، مانند WP Smush .
پس از نصب و فعال سازی این افزونه، به طور خودکار تصاویر شما را تغییر سایز داده و فشرده می کند بدون اینکه بر کیفیت آن ها تاثیر بگذارد. این شامل ویژگی هایی برای فشرده سازی بدون تلفات، بارگذاری تنبل، و حتی بهینه سازی تصاویر به صورت انبوه است.
اگر از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا خود استفاده نمی کنید ، ممکن است بخواهید با tinypng.com یا https://imageresizer.com/ امتحان کنید ، که می تواند اندازه تصویر شما را از 25٪ به 80٪ کاهش دهد .
3- تغییر مسیرهای خود را کاهش دهید.
تغییر مسیرهای زیاد در وب سایت شما واقعاً می تواند به زمان بارگذاری آسیب برساند. هر بار که صفحه به جای دیگری هدایت می شود، فرآیند درخواست و پاسخ HTTP را طولانی می کند.
البته، در برخی موارد ممکن است تغییر مسیرها ضروری باشد، مانند زمانی که شما در حال انتقال به یک دامنه جدید هستید. با این حال، حذف تغییر مسیرهای غیر ضروری در سایت شما می تواند زمان بارگذاری صفحه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
چند راه مختلف برای کاهش تغییر مسیر در وردپرس وجود دارد. یکی از آنها جلوگیری از ایجاد موارد غیر ضروری هنگام ساخت لینک ها و منوهای داخلی است. دیگری این است که مطمئن شوید دامنه سطح بالای شما (TLD) با حداکثر یک تغییر مسیر حل می شود.
اگر برای شناسایی ریدایرکت هایی که به اشتباه در سایت شما تنظیم شده اند به کمک نیاز دارید، می توانید از ابزار Patrick Sexton Redirect mapper استفاده کنید :
با این کار هرگونه تغییر مسیر تکراری آشکار می شود. همچنین میتوانید از ابزاری مانند Screaming Frog برای شناسایی همه تغییر مسیرها در سایت خود و جایی که به آن منتهی میشوند استفاده کنید. این باید شناسایی تغییر مسیرهایی را که هدفی را دنبال نمی کنند آسان تر کند. سپس می توانید مواردی را که نیاز ندارید از طریق فایل htaccess . سایت خود حذف کنید.
4- صفحات وب خود را کش کنید.
کش کردن یکی از موثرترین راهها برای افزایش سرعت صفحات وب است. کش کردن کپی هایی از فایل های سایت شما را ذخیره می کند و کار مورد نیاز برای سرور برای تولید و ارائه یک صفحه وب به مرورگر بازدیدکننده را به حداقل می رساند.
ذخیره صفحات وب شما می تواند به کاهش زمان تا اولین بایت (TTFB) کمک کند ، زیرا سرور را ملزم می کند از منابع کمتری برای بارگذاری یک صفحه استفاده کند.
روش های مختلفی برای کش کردن صفحات وب شما وجود دارد. شما می توانید این کار را در سطح سرور انجام دهید، به این معنی که میزبان شما آن را برای شما مدیریت می کند.
گزینه دیگر استفاده از یک پلاگین کش مانند wp-rocket است که یک افزونه پولی برای نسخه پرمیوم وردپرس است که ذخیره صفحات وب شما را سریع و آسان می کند. پس از نصب و فعال کردن آن، به سادگی به تنظیمات عمومی > کش صفحه بروید و گزینه Enable را انتخاب کنید.
5- کش مرورگر را فعال کنید.
کش مرورگر شکل دیگری از کش است که می توانید از آن برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه استفاده کنید. این تکنیک مرورگر را قادر میسازد تا اطلاعات مختلفی از جمله شیوه نامه، تصاویر و فایلهای جاوا اسکریپت را ذخیره کند، بنابراین لازم نیست هر بار که کاربر از آن بازدید میکند کل صفحه را بارگیری مجدد کند.
مشابه W3 Total Cache، WP Rocket یک افزونه کش قدرتمند است که می توانید در سایت وردپرس خود از آن استفاده کنید. برای بهینه سازی سرعت صفحات شما و ایجاد زمان بارگذاری سریع، از کش صفحه و پیش بارگذاری کش استفاده می کند. WP Rocket یک افزونه ممتاز است که میتوانید از بین آنها برنامههای قیمتگذاری متنوعی را انتخاب کنید.
6- از ناهمزمان استفاده کنید و بارگذاری را برای فایل های CSS و جاوا اسکریپت خود به تعویق بیندازید.
سایت شما از فایل های CSS و جاوا اسکریپت تشکیل شده است. این اسکریپت ها می توانند به صورت همزمان یا ناهمزمان بارگیری شوند.
همزمان به این معنی است که فایل ها یکی یکی بارگیری می شوند، به ترتیبی که در صفحه وب شما ظاهر می شوند.
با این روش، زمانی که مرورگر با یک اسکریپت مواجه می شود، بارگذاری عناصر دیگر در صفحه را متوقف می کند تا زمانی که ابتدا آن فایل به طور کامل بارگذاری شود.
برعکس، بارگذاری ناهمزمان باعث می شود چندین فایل به طور همزمان بارگیری شوند که می تواند عملکرد صفحه را افزایش دهد. تنظیم این شامل حذف منابع مسدودکننده رندر است .
اگر از وردپرس استفاده میکنید، میتوانید از ترکیبی از افزونههای Autoptimize و Async JavaScript برای انجام این کار به راحتی استفاده کنید.
7- CSS، جاوا اسکریپت و HTML را کوچک کنید.
بهینه سازی نحوه بارگیری فایل های شما می تواند به بهبود سرعت بارگذاری صفحه کمک کند. به همین ترتیب، می توانید کدهای CSS، جاوا اسکریپت و HTML خود را کوچک کنید . این به معنای حذف فضاهای غیر ضروری، کاراکترها، نظرات و سایر عناصر غیر ضروری برای کاهش حجم فایل ها است.
کاهش اندازه فایل های شما ترکیب آنها را نیز آسان تر می کند. نتیجه کد پاکتر و صفحات وب کمتر است که سریعتر بارگذاری میشوند.
البته، بررسی هر خط کد برای هر یک از فایل های سایت شما دقیقا کارآمد نیست.
در عوض، میتوانید CSS، جاوا اسکریپت و HTML خود را با یک افزونه رایگان کوچک کنید: بهجای آن Autoptimize . این افزونه محبوب جمعآوری و کوچکسازی خودکار اسکریپتها و سبکهای شما را آسان میکند.
8- از شبکه تحویل محتوا (CDN) استفاده کنید.
شبکه تحویل محتوا (CDN) که به آن «شبکه توزیع محتوا» نیز گفته میشود، شبکهای از سرورها است که میتواند به بهبود سرعت بارگذاری صفحه کمک کند. این کار را با میزبانی و ارائه نسخه هایی از محتوای ثابت سایت شما از سرورهای واقع در سراسر جهان انجام می دهد.
یک CDN به جای میزبان شما کار می کند. علاوه بر سروری که وبسایت اصلی شما را میزبانی میکند، میتوانید از CDN برای توزیع کپیهای فایلهای سایت خود در میان مراکز دادهای که بهطور استراتژیک انتخاب شدهاند، استفاده کنید.
این می تواند با کاهش فاصله درخواست داده بین مرورگرها و سرورهای میزبان شما، عملکرد را به حداکثر برساند. با بارگذاری محتوای یک صفحه وب از سرور نزدیک به هر بازدیدکننده، یک CDN به کاهش تأخیر شبکه و تولید TTFBهای کمتر کمک می کند.
شما گزینه های CDN مختلفی برای انتخاب دارید ، یکی از آنها انتخاب میزبانی است که CDN ارائه می دهد و می توانید آن را مستقیماً از داشبورد خود فعال کنید.
9- پلاگین های غیر ضروری را حذف کنید.
همه پلاگین ها یکسان ایجاد نمی شوند. وجود افزونه های زیاد در سایت شما می تواند باعث ایجاد نفخ غیر ضروری شود که سرعت آن را کند می کند.
علاوه بر این، افزونههایی که قدیمی هستند یا به خوبی نگهداری نمیشوند، میتوانند یک تهدید امنیتی باشند و حتی مشکلات سازگاری را معرفی کنند که عملکرد را مختل میکند.
بنابراین، ایده هوشمندانه ای است که تعداد افزونه هایی را که در سایت وردپرس خود استفاده می کنید به حداقل برسانید. البته، یکی از سادهترین راهها برای انجام این کار، غیرفعال کردن و حذف هر افزونهای است که در حال حاضر استفاده نمیکنید.
همچنین توصیه میکنیم افزونههایی را که نصب کردهاید مرور کنید تا ارزیابی کنید که آیا واقعاً ضروری هستند یا خیر. ممکن است ابزارهایی وجود داشته باشند که عملکردها و ویژگیهای همپوشانی داشته باشند و برخی دیگر به سادگی دیگر به نیازهای شما مرتبط نباشند.
در نهایت، برخی از افزونه ها ممکن است سرعت سایت شما را بیش از سایرین کند کنند. برای شناسایی هر پلاگینی که سرعت صفحه شما را کاهش می دهد، می توانید آنها را به صورت جداگانه آزمایش کنید.
ابتدا، همه افزونههای خود را غیرفعال کنید (ایمنترین کار انجام این کار در یک سایت مرحلهای است):
سپس آنها را یکی یکی برگردانید. هر بار که یک افزونه را فعال می کنید، از ابزار تست سرعت مانند PageSpeed Insights استفاده کنید تا ببینید آیا امتیاز و زمان بندی شما تحت تاثیر قرار گرفته است یا خیر.
بسیاری از افزونه ها ممکن است سرعت صفحه شما را با حاشیه کمی افزایش دهند. با این حال، اگر افزایش ناگهانی زیادی مشاهده کردید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که ابزار جایگزینی را بیابید که به همان هدف عمل می کند (اما بهتر است بهینه شود).
در نهایت، کاهش سرعت بارگذاری صفحه نه تنها عملکرد کلی و UX وب سایت شما را بهبود می بخشد، بلکه SEO آن را نیز بهبود می بخشد . خوشبختانه برای شما، روش های مختلفی وجود دارد که می توانید برای کاهش زمان بارگذاری خود از آنها استفاده کنید.
علاوه بر استفاده از CDN و ذخیره صفحات خود، می توانید از افزونه هایی برای بهینه سازی تصاویر خود، به تعویق انداختن بارگذاری اسکریپت ها و کوچک سازی فایل های سایت خود استفاده کنید.
استفاده از یک راه حل میزبانی بهینه شده برای عملکرد نیز می تواند تأثیر زیادی بر سرعت سایت شما داشته باشد.
با این حال، به یاد داشته باشید – هر ثانیه که صفحات وب شما بارگذاری می شوند، شانس بازدیدکنندگان شما را به شدت افزایش می دهد.
نتیجه گیری در مورد روش افزایش سرعت سایت شما :
بنا به گفته سایت cloudflare :
تست عملکرد وب سایت
تست سرعت وب سایت عملکرد یک وب سایت را ارزیابی می کند. آزمایش منظم یک وب سایت می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا کاهش یا بهبود عملکرد را پیگیری کنند. یک تست سرعت همچنین باید به توسعه دهندگان کمک کند تا برخی یا همه مناطقی که عملکرد وب سایت را کاهش می دهند و مناطقی که برای بهبود هستند را شناسایی کنند.
تعداد زیادی تست سرعت سایت با کیفیت بالا برای اندازه گیری عملکرد وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند. WebPageTest.org (که با Cloudflare شریک است) چندین آزمایش رایگان دارد و جزئیات دقیقی از سرعت بارگیری عناصر جداگانه یک صفحه ارائه می دهد. WebPageTest.org همچنین به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا وب سایت ها را برای دستگاه های مختلف و سرعت اتصال به شبکه آزمایش کنند.
گوگل همچنین PageSpeed Insights را برای آزمایش دقیق عملکرد ارائه می دهد. Google Chrome DevTools همچنین می تواند به توسعه دهندگان در ارزیابی عملکرد سایت خود کمک کند. تب Network تمام درخواستهای HTTP، حجم داراییهای درخواستی و مدت زمانی را که درخواستها طول میکشد تا برآورده شوند را نشان میدهد.
استفاده از CDN (شبکه تحویل محتوا)
CDN ها سرعت وب سایت ها را با ذخیره محتوا در مکان های مختلف در سراسر جهان افزایش می دهند. سرورهای کش CDN معمولاً در نزدیکی کاربران نهایی نسبت به میزبان یا سرور مبدا قرار دارند. درخواستها برای محتوا بهجای تمام مسیر به سرور میزبان، که ممکن است هزاران مایل و در چندین شبکه مستقل از کاربر باشد، به یک سرور CDN میرود. استفاده از CDN می تواند منجر به کاهش شدید زمان بارگذاری صفحه شود .
بهینه سازی تصاویر
تصاویر درصد زیادی از ترافیک اینترنت را تشکیل میدهند و اغلب زمان بیشتری را برای بارگذاری در یک وبسایت میبرند، زیرا حجم فایلهای تصویری از فایلهای HTML و CSS بزرگتر است. خوشبختانه، زمان بارگذاری تصویر را می توان از طریق بهینه سازی تصویر کاهش داد . بهینه سازی تصاویر معمولاً شامل کاهش وضوح، فشرده سازی فایل ها و کاهش ابعاد آنها می شود و بسیاری از بهینه سازهای تصویر و کمپرسورهای تصویر به صورت آنلاین به صورت رایگان در دسترس هستند.
فایل های CSS و JavaScript را کوچک کنید
کوچک کردن کد به معنای حذف هر چیزی است که کامپیوتر برای درک و اجرای کد به آن نیاز ندارد، از جمله نظرات کد، فضای خالی و نیم ویرگول های غیر ضروری. این باعث می شود فایل های CSS و جاوا اسکریپت کمی کوچکتر شوند تا سریعتر در مرورگر بارگذاری شوند و پهنای باند کمتری اشغال کنند. به خودی خود، کوچک سازی تنها به حداقل بهبود سرعت منجر می شود. با این حال، اگر در کنار این نکات دیگر اجرا شود، عملکرد وب سایت بهتری را به همراه خواهد داشت.
در صورت امکان تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید
اکثر صفحات وب به مرورگرها نیاز دارند تا چندین درخواست HTTP برای دارایی های مختلف در صفحه، از جمله تصاویر، اسکریپت ها و فایل های CSS ایجاد کنند. در واقع بسیاری از صفحات وب به ده ها مورد از این درخواست ها نیاز دارند. هر درخواست منجر به یک رفت و برگشت به سرور میزبان منبع می شود که می تواند به زمان بارگذاری کلی یک صفحه وب اضافه کند. علاوه بر این، با بارگیری منابع از چندین ارائهدهنده مختلف، مشکل در یکی از میزبانها میتواند بر توانایی صفحه وب برای بارگیری سریع یا اصلاً تأثیر بگذارد.
به دلیل این مشکلات احتمالی، تعداد کل دارایی هایی که هر صفحه برای بارگیری نیاز دارد باید به حداقل برسد. همچنین، آزمایش سرعت باید به شناسایی درخواستهای HTTP کمک کند که بیشترین زمان را میگیرند. به عنوان مثال، اگر تصاویر باعث می شوند صفحه به کندی بارگذاری شود، توسعه دهندگان می توانند به دنبال راه حل میزبانی تصویر سریعتر (مانند CDN) باشند.
از کش کردن HTTP مرورگر استفاده کنید
حافظه پنهان مرورگر یک مکان ذخیره سازی موقت است که مرورگرها کپی هایی از فایل های ثابت را ذخیره می کنند تا بتوانند صفحات وب اخیراً بازدید شده را با سرعت بیشتری بارگیری کنند، به جای اینکه نیاز به درخواست مکرر محتوای مشابه داشته باشند. توسعه دهندگان می توانند به مرورگرها دستور دهند تا عناصر یک صفحه وب را در حافظه پنهان ذخیره کنند که اغلب تغییر نمی کنند. دستورالعملهای کش مرورگر در سرفصلهای پاسخهای HTTP از سرور میزبان قرار میگیرد. این مقدار دادههایی را که سرور باید به مرورگر منتقل کند بسیار کاهش میدهد و زمان بارگذاری را برای کاربرانی که مرتباً از صفحات خاصی بازدید میکنند کوتاه میکند.
گنجاندن اسکریپت های خارجی را به حداقل برسانید
هر عنصر صفحه وب اسکریپتشده که از جای دیگری بارگیری میشود، مانند سیستمهای نظردهی خارجی، دکمههای CTA یا پنجرههای بازشوی نسل اول، باید هر بار که صفحه بارگیری میشود، بارگیری شود. بسته به اندازه اسکریپت، اینها می توانند سرعت صفحه وب را کاهش دهند یا باعث شوند صفحه وب به یکباره بارگیری نشود (به این حالت “پرش محتوا” یا “تغییر طرح” گفته می شود و می تواند به ویژه برای کاربران تلفن همراه خسته کننده باشد).
در صورت امکان از تغییر مسیر استفاده نکنید
تغییر مسیر زمانی است که بازدیدکنندگان یک صفحه وب به جای آن به صفحه دیگری هدایت می شوند. ریدایرکت ها چند کسری از ثانیه یا گاهی حتی ثانیه های کامل را به زمان بارگذاری صفحه اضافه می کنند. هنگام ساخت یک وب سایت بهینه سازی عملکرد، هر ثانیه اهمیت دارد. تغییر مسیرها گاهی اجتناب ناپذیر هستند، اما در صورت لزوم نباید از آنها استفاده کرد.
منبع :
https://blog.hubspot.com/
https://www.cloudflare.com/