برای بالا بردن رتبه سایت و رنکینگ آن در سرپ و نتایج جستجو گوگل چه کاری انجام دهیم؟
آیا شما هم جزء افرادی هستید که هر کاری می کنید رتبه وب سایت شما تغییر نمی کند، یا در چندمین صفحه نتایج گوگل هستید ؟ هر یک از موتورهای جستجوگر صفحات سایت ها را بر اساس الگوریتم های مخصوص خودشان رتبه بندی می کنند. اگر صفحات امتیاز بالاتر کسب کنند در صفحه نتایج جستجو در رتبه های اول نمایش داده میشود.
کلمات کلیدی چیست
برای بالا بردن رتبه سایت توسط گوگل مهم ترین کار این است که کلمات کلیدی را شناسایی کنیم ، زیرا این کلمات اساس و پایه سئو هستند. کلمات کلیدی در حقیقت همان کلید واژه های هستند که کاربران با نوشتن آن ها به دنبال محصول یا خدمات مورد نظر شما هستند. تصور کنید اگر محتوایی بنویسید که اصلا مخاطب ها به دنبال آن نیستند هر چقدر هم که تلاش کنید هیچ ترافیکی از گوگل کسب نمیکنید. این یک فرآیند ساده است، اما نیاز است دانش خوبی از حوزه فعالیت وب سایت داشته باشید و مسلط به ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی باشید.
برای بالا بردن رنکینگ سایت توسط گوگل چه کاری انجام دهیم
6 مرحله آسان اما کاربردی برای برای بالا بردن رتبه وب سایت توسط موتور جستجوی گوگل وجود دارد. این مراحل عبارتند از:
- پیدا کردن کلمات کلیدی
- انتخاب بهترین کلمه کلیدی از بین دیگران.
- دلایل کسب رتبه بالاتر صفحات را پیدا کنید
- بررسی استراتژی صفحات برتر سایت رقیب.
- استفاده مداوم از ابزار ردیابی رتبه سایت.
- تکرار فرآیند موفقیت برای دیگر کلمات کلیدی سایت.
مرحله 1: پیدا کردن کلمات کلیدی که رتبه های بین 2 تا 10 دارند.
برای بالا بردن رنکینگ سایت توسط گوگل بیشتر سئوکاران پیشنهاد میکنند که صفحات سایت که در رتبه دوم قرار دارد را پیدا کنید، تلاش کنید آنها را به خط اول نتایج جستجوی گوگل برسانید. این راه حل منطقی به نظر می رسد، اما بی عیب نیست. دلیل آن هم این است که رساندن صفحات به 10 خط اول گوگل همیشه آسان نیست. و همچنین اگر به فکر دریافت ترافیک بیشتر هستید، نباید تنها هدفتان خط اول صفحه نتایج باشد. برای درک میزان ترافیک ارگانیک به میانگین منحنی CTR برای دو صفحه اول نتایج گوگل نگاهی بیندازید. مشاهده میکنید که با پایین آمدن رتبه ها، نرخ کلیک و تعداد بازدید کنندگان تصاعدی کاهش می یابد. پس عاقلانه ترین کار این است که کلمات کلیدی را پیدا کنید که موقعیت رتبه آن ها بین 2 تا 10 است و به طور انحصاری روی آنها تمرکز کنید.
مرحله 2. انتخاب بهترین کلمه کلیدی از بین دیگران
برای بالا بردن رتبه سایت توسط گوگل نیاز است که در گام دوم از بین این کلید واژه ها، با ارزش ها و آن هایی که سختی کارشان کمتر است را پیدا کنیم. چند نکته وجود دارد که برای شناسایی این بهترین باید مدنظر داشته باشیم.
کلمات کلیدی که در حال حاضر بیشترین ترافیک را دارند
به طور کلی، اگر هدف شما به حداکثر رساندن ترافیک ارگانیک باشد، کلمات کلیدی که ستون ترافیک آن ها عدد بالاتر نشان میدهد جزء بهترین انتخاب ها هستند. زیرا بیشترین ترافیک را به وب سایت شما هدایت می کنند. با توجه به اینکه بهبود رتبه بندی تنها با یک موقعیت می تواند به طور متوسط CTR را تا 93٪ افزایش دهد، برای افزایش چشمگیر ترافیک نیازی به رتبه بسیار بالاتری برای این کلمات کلیدی نداریم.
کلمات کلیدی با حجم جستجوی بالا
بهبود رتبهبندی تنها با یک موقعیت میتواند ترافیکی را که از آن کلمه کلیدی دریافت میکنید دو برابر کند. اما کافی نیست. بنابراین ستون “Volume” را بررسی کنید تا مطمئن شوید که کلمه کلیدی دارای حجم جستجو بالای را انتخاب کنید.
کلمات کلیدی با نمره KD پایین
برای بالا بردن رتبه سایت توسط گوگل ستون KD را در گزارش مرور کنید و آنهایی را که نمره KD کمتری دارند، اولویت بندی کنید. واژه KD سختی کلمات کلیدی برای رتبهبندی نشان میدهد، معمولاً برای رتبه بندی یک کلمه کلیدی KD50 نسبت به یک کلمه کلیدی KD20 به تلاش بیشتری نیاز است.
کلمات کلیدی با ارزش تجاری بالا
برای بالا بردن رتبه سایت توسط گوگل و رسیدن به درآمد کلمات کلیدی با ارزش تجاری را در اولویت قرار دهید.
انتخاب کلمات کلیدی غیر مارک دار
برای رسیدن به هدف بالا بردن رتبه سایت توسط گوگل کلمه کلیدی خوب است که، مارک دار نباشد.
انتخاب نکردن کلمات کلیدی پیشنهادی صفحه نتایج گوگل SERP
گاهی اوقات گوگل پیشنهاداتی را در نتایج جستجو به صورت برجسته نشان می دهد. بنابراین توصیه می شود در حال حاضر به دنبال رتبه بندی برای چنین کلمات کلیدی نباشید.
مرحله 3. دلایل کسب رتبه بالاتر صفحات را پیدا کنید
یک صفحه وب به صدها دلیل می تواند از صفحه وب دیگر بالاتر باشد از جمله تعداد دامنه های ارجاع دهنده، اعتبار صفحه، اقتدار وب سایت و غیره. اما قبل از اینکه به آنها بپردازیم یک عامل رتبهبندی مهمتر وجود دارد که اگر میخواهید امیدی به رتبهبندی بالاتر داشته باشید، به آن نیاز دارید، آن هدف و قصد جستجوگر است.
قصد جستجوگر
هدف گوگل ارائه مرتبط ترین نتیجه برای هر جستجو است، کل مدل کسب و کار آنها متکی به این است که بتوانند این کار را به طور مداوم در صدها میلیارد جستجو انجام دهند. به همین دلیل، آنها سرمایهگذاری زیادی برای درک هدف جستجوها کردهاند. به عنوان مثال، دلیلی که یک شخص در وهله اول یک چیز خاص را در گوگل تایپ کرده است چه چیزی است؟. برای رسیدن به این نتیجه صفحه اول نتایج جستجوی گوگل را تجزیه و تحلیل کنید. این آنالیز شامل مواردی از جمله نوع محتوا، فرمت محتوا و زاویه محتوا است.
-
نوع محتوا
نوع محتوا را معمولاً می توان به چهار سطل تقسیم کرد: پست های وبلاگ، محصول، دسته بندی و صفحات فرود.
-
قالب محتوا
قالب محتوا بیشتر برای پست های وبلاگ و صفحات فرود اعمال می شود. چند فرمت رایج وبلاگ که مشاهده خواهید کرد عبارتند از: “نحوه کارها”، آموزش های گام به گام، پست های فهرست، و نظرات.
-
زاویه محتوا
زاویه محتوا USP محتوای شما است. این اساسا یک قلاب منحصر به فرد است که صفحه شما را به جستجوگران می فروشد و کلیک ها را جذب می کند.
دلایل قدیمی کسب رتبه بالاتر صفحات
تعداد دامنه های ارجاع دهنده
بین تعداد دامنه های ارجاعی که به یک صفحه اشاره می کنند و رتبه بندی صفحه ارتباط مستقیمی وجود دارد. بنابراین کاری که باید انجام دهید این است که به صفحه نتایج گوگل SERP نگاه کنید و صفحاتی که تعداد بک لینک ها به آن صفحه شان از شما بالاتر است را آنالیز کنید. برای انجام این کار، در گزارش organic keyword برای کلمه کلیدی انتخابی خود، روی منوی کشویی SERP ضربه بزنید. به ستون “Domains” نگاه کنید.
ب) صفحه اتوریتی (اعتبار صفحه)
اعتبار صفحه یکی از معیارهای مهم الگوریتم رتبهبندی گوگل است. این الگوریتم PageRank نام دارد که میزان اعتبار صفحات وب را اندازهگیری میکند. در اچرف قسمتی به نام UR وجود دارد که هم کیفیت و هم کمیت لینک های داخلی و خارجی را مورد آنالیز قرار میدهد. پس برای گرفتن نتایج بهتر درآن کلمه کلیدی نیاز است UR صفحاتی که از شما بالاتر هستند را نیز تجزیه و تحلیل کنید.
ج) اعتبار وب سایت
یکی دیگر از معیارهای گوگل برای بالا بردن رتبه وب سایت، اعتبار وب سایت است. برای کسب رتبه در کلمه کلیدی مورد نظر باید ستون DR را مورد آنالیز قرار دهید. . اگر میبینید DR وبسایت شما نسبت به دیگر رفبا تفاوت زیادی ندارد، یک نشانه خوب است. شما با تمرکز و ایجاد مقالات مرتبط رتبه خود را می توانید بهبود ببخشید.
مرحله 4. بررسی استراتژی صفحات برتر سایت رقیب.
یکی از گام های اساسی برای بالا بردن رتبه وب سایت توسز گوگل، بررسی استراتژی صفحات برتر سایت رقیب است. این کار بسیار آسان است، اگر تعداد بک لینک های آن ها در کلمه کلیدی مورد نظر از شما بیشتر است تلاش کنید تا بک لینک های بیشتر و باکیفیت تری جذب کنید. برای انجام این کار میتوانید در بخش نظرات پست بگذارید یا از پیوندهای رقیب الگو برداری کنید و غیره. اگر اعتبار صفحه مورد بحث است، نیاز است علاوه بر گرفتن لینک های خارجی با کیفیت به فکر ساختن لینک های داخلی اصولی و قدرتمند هم باشید.
یک پیشنهاد این است که اگر صفحه شما نیاز به یک بهبود کوچک دارد تا رتبه شما تغییر کند، بیشتر بر ساختن لینک های داخلی متمرکز شوید. اما اگر نیاز به تقویت بالای است بر روی بک لینک های خارجی مرتبط تمرکز کنید. اگر اعتبار وب سایت DR شما نسبت به رقیبان خیلی کمتر است، کار کمی سخت تر میشود. در این حال بهتر است سراغ کلمات کلیدی آسان تر با رقابت پایین تر بروید. سپس با لینک های خارجی و داخلی اعتبار زیادی برای آن صفحه کسب کنید.
مرحله 5. استفاده مداوم از ابزار ردیابی رتبه سایت.
برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل باید به طور مداوم رتبه صفحات سایت را با ابزارهای موجود دنبال کنیم. سایت اچرف یک قسمت به نام Ahrefs Rank Tracker دارد که این ردیابی را انجام میدهد. برای ردیابی کلمه کلیدی مورد نظر در Rank Tracker، یک پروژه جدید تعریف کنید و بر روی Add keywords کلیک کنید. سپس کلمه کلیدی مورد نظر را وارد کنید، همچنین این امکان وجود دارد تا در قسمت location کشورهای مورد نظرتان را برای این ردیابی اضافه کنید. برای دیدن نمودار ردیابی رتبه صفحه مورد نظر در نسخه موبایلی یا دسکتاپی، تنها نیاز است در کنار هر کلمه کلیدی ضربه بزنید تا آمار رتبه بندی آن را ببینید.
مرحله 6. تکرار فرآیند موفقیت برای دیگر کلمات کلیدی سایت.
برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل باید فرآیند موفقیت را برای دیگر کلمات کلیدی تکرار کنید.با انجام این کار تکراری برای صدها کلمه کلیدی رتبه بالایی کسب میکنید و هر ماه هزاران ترافیک ارگانیک دریافت خواهید کرد.
در نتیجه برای بالا بردن رتبه سایت توسط گوگل …
نیاز به صبر، گذشت زمان و صرف هزینه است. بهبود رتبه سایت عملی نیست که زود بتوان آن را به نتیجه رساند، بلکه بسیار حساس است و نیازمند دقت و تجربه است. در این مقاله با معرفی 6 مرحله آسان اما کاربردی و عملیاتی کردن آن ها می توانید کار سئو سایت را تسریع کنید. هدف این مراحل این است که به دنبال رتبه بندی برای کلمات کلیدی آسان تر باشید. در این کلید واژه ها رقابت کمتر است و شما باید در آن ها رتبه های بین 2 تا 10 داشته باشید. سپس در ادامه همه تلاش خود را انجام دهید تا ببینید چرا رقیبان از شما جلوتر هستند و مشکلات را برطرف کنید. به نظر شما چه تکنیک های سریع دیگری برای بهبود سئو سایت وجود دارد؟. نظرات ارزشمندتان را با ما در میان بگذارید.
منبع: