چگونه یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای و پرفروش ایجاد کنیم ؟

چگونه یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای و پرفروش ایجاد کنیم
چکیده مطلب
در حال حاضر، 43 درصد از خریداران از اینترنت و شبکه های اجتماعی برای تحقیق در مورد محصولات قبل از خرید استفاده می کنند. در نتیجه فروشنده ها اگر بخواهند به مشتریان دسترسی پیدا کنند، نمی توانند آفلاین بمانند. سایت‌های تجارت الکترونیک، کسب‌وکارها را قادر می‌سازد تا در صورت بسته شدن فروشگاه‌های سنتی، به بازارهای جدید دست یابند و با فروش انعطاف‌پذیری کسب کنند . اگر به تازگی کسب‌وکاری را راه‌اندازی کرده‌اید، یک سایت تجارت الکترونیک می‌تواند حتی قبل از اینکه یک فروشگاه فیزیکی باز کنید، شما را به بازار و برند جهانی معرفی کند.
دسترسی آسان به مطالب

تا حالا به فکر ساخت یک فروشگاه اینترنتی برای فروش و ارائه خدماتتان افتاده اید ؟ ما می دانیم که طراحی سایت فروشگاه آنلاین می تواند یک فکر وحشتناک باشد، به خصوص زمانی که اهل فن نیستید. ما در اینجا به مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی موفق و پرفروش پرداخته ایم و آماده ایم تا شما را در این راه همراهی کنیم.

چرا یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنیم؟

همان طور که میدانید اینترنت بر هر بخش از زندگی ما تأثیر می گذارد. ما از آن برای معاشرت، سرگرمی، کار ، تحقیق و خرید استفاده می کنیم. اکنون نسلی از بزرگسالان هستند که فقط دنیایی را می شناسند و این موجب رشد تجارت الکترونیک شده است.

راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به شما این امکان را می دهد که هر جنبه ای از تجربه مشتری خود را کنترل کنید، از نام تجاری گرفته تا حمل و نقل و خدمات مشتری . می‌توانید خودتان فروشگاه آنلاین خود را بسازید یا به همراه یک توسعه‌دهنده آن را ایجاد کنید .

در هر صورت، دانستن این مراحل می‌تواند به شما در انتخاب آگاهانه کمک کند، بنابراین وب‌سایتی بهینه‌سازی شده برای فروش محصولاتتان دریافت می‌کنید.
برندهای بزرگ و پر سر و صدا اغلب نمی توانند با مصرف کنندگان مدرن ارتباط برقرار کنند. مکان فیزیکی می تواند بیشتر از اینکه راحت باشد ، آزاردهنده باشد. و یک فروشگاه کوچک را می توان با بودجه ناچیز و بدون موجودی اداره کرد.

همه موارد فوق باعث می‌شود برندهای کوچک انلاین راحت‌ تر بتوانند جایگاهی را حتی در بازارهای اشباع پیدا کنند.

واضح است که رشد تجارت الکترونیک فواید زیادی برای نتیجه کسب و کار به همراه دارد، اما دلایل بیشتری برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد. حضور آنلاین به کسب‌وکارها فرصت‌های زیادی برای ایجاد ارتباطاتی می‌دهد که منجر به رشد می‌شود.

چرا یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنیم؟
چرا یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنیم؟

1) خریدهای جدید در بازار

برای بسیاری از شرکت‌ها، به‌ویژه کسب‌وکارهای کوچک و استارت آپ‌ها، دستیابی به مشتریان در بازارهای جدید تنها با یک ویترین فروشگاه سخت است. یک سایت فروشگاهی شما را قادر می سازد به صورت آنلاین به مشتریان جدیدی دست یابید که فقط با فروش در فروشگاه های سنتی نمی توانستید به آنها دست یابید.

2) تجارب خرید منحصر به فرد ایجاد کنید

کسب‌وکارهای آنلاین همچنین می‌توانند با ایجاد یک تجربه خرید منحصربه‌فرد از طریق ویدیوها، داستان‌ها و خدمات شخصی‌ سازی شده ، مستقیماً بر خرید مشتری تأثیر بگذارند . این سیاست های فروش پایانی ندارند، زیرا می توانید از طریق ایمیل مارکتینگ یا رسانه های اجتماعی به مشتریان دسترسی پیدا کنید. این تجربیات خارق‌العاده راهی برای متقاعد کردن مشتریان برای خرید دارد که معمولاً یک فروشگاه سنتی ارائه نمی‌کند.

3) تقویت برند
داشتن سایت فروشگاهی ، کنترل نحوه ارائه محصولات و… به برند شما کمک میکند تا در بازارهای جهانی دیده شوید.

سایت فروشگاهی آنلاین
چرا ما به یک سایت فروشگاهی آنلاین نیازمندیم ؟

چگونه یک سایت فروشگاهی پرفروش بسازیم؟

ساختن یک سایت فروشگاهی ممکن است ساده تر از آنچه تصور می کنید باشد. در حال حاضر راه حل های تجارت الکترونیک وجود دارد که بیشتر کار را برای شما انجام می دهد، اما هنوز باید بدانید چه چیزی ارائه می شود و سایت شما به چه چیزی نیاز دارد. اگر به اندازه کافی تحقیق کنید، می توانید تصمیماتی بگیرید که منجر به یک سایت باشکوه شود که در سال های آینده با شما رشد و تکامل پیدا کند.

چگونه یک سایت فروشگاهی پرفروش بسازیم؟
چگونه یک سایت فروشگاهی پرفروش بسازیم؟
  1. مکان مناسب سایت فروشگاهی (هاست) خود را انتخاب کنید.
  2. یک نام دامنه انتخاب و خریداری کنید.
  3. یک توسعه دهنده پیدا کنید.
  4. پلتفرم مناسب برای سایت فروشگاهی انتخاب کنید.
  5. قالب فروشگاه خود را سفارشی کنید.
  6. محصولات خود را اضافه کنید.
  7. راه‌اندازی روش‌های پرداخت مناسب.
  8. تنظیمات حمل و نقل خود را مرتب کنید.
  9. فروشگاه آنلاین خود را پیش نمایش، آزمایش و… منتشر کنید.
  10. سئو سایت فروشگاهی خود را به دست یک متخصص بدهبد ی خودتان به صورت حرفه ای یاد بگیرید .

1) انتخاب مکان مناسب برای ایجاد سایت فروشگاهی

مکانی که سایت فروشگاهی در آن نگه داری می شود هاست نام دارد. انتخاب ‌هاست و فضای میزبانی (Host) مناسب خیلی اهمیت دارد. زیرا سرعت لود سایت،  پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگذاری شده ، امنیت وب سایت ، پاسخگویی و پشتیبانی مناسب و سایر موارد مرتبط با فروشگاه اینترنتی در این زمینه را باید تامین بکند.

2) انتخاب و تهیه یک دامنه مناسب

اگر قبلاً یک نام دامنه دارید که خیلی هم خوب می توانید از این مرحله عبور کنید . اگر نام دامنه ندارید ، با توجه به شیوه های زیر

1. از املای خلاقانه خودداری کنید.
نام دامنه باید به راحتی قابل یادآوری و تایپ باشد، بنابراین از املای خلاقانه خودداری کنید. لزوماً نیازی به قبولی در آزمون املا نیست، بالاخره گوگل تا زمانی که گوگل آن را ایجاد نکرد یک کلمه نبود، اما باید املای آن آسان باشد. اطمینان حاصل کنید که تلفظ آن نیز آسان است، زیرا می خواهید مشتریان در مورد آن به دوستان خود اطلاع دهند. از خط تیره و اعداد اجتناب کنید زیرا این کار اشتراک‌گذاری آسان آدرس وب را برای افراد سخت‌تر می‌کند.

2. از نام های عمومی خودداری کنید.
یک نام عمومی دو مشکل دارد: افراد نام را فراموش می‌کنند یا به شرکتی با نام مشابه که رتبه‌بندی بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) بهتری دارد، می‌روند. یک نام تجاری به یاد ماندنی است، بنابراین مطمئن شوید که نام دامنه شما متمایز است.

3. هر چه کوتاه تر، بهتر.
سعی کنید نام دامنه خود را 6 تا 14 کاراکتر بسازید تا به خاطر سپردن آن برای مشتری آسان تر شود. استفاده از نام‌های کوتاه‌تر نیز برای شما در بازاریابی ساده‌تر است، که منجر به مشتریان بیشتر می‌شود، حتی اگر مردم شما را از طریق موتور جستجو پیدا کنند.

3) یک توسعه دهنده پیدا کنید

حتی اگر در حال راه اندازی کسب و کار خود هستید ، یک توسعه دهنده می تواند روند راه اندازی یک سایت اینترنتی را ساده تر کند. آنها دانش فنی دارند تا سایت شما را سریع راه اندازی کنند، به این معنی که می توانید زودتر شروع به فروش کنید. هنگامی که به یک توسعه دهنده فکر می کنید، از آنها در مورد جدول زمانی آنها بپرسید تا بتوانید تاریخ راه اندازی خود را برنامه ریزی کنید. بخواهید وب‌سایت‌های دیگری را که ساخته‌اند ببینید و از آن کسب‌وکارها مرجع دریافت کنید. اطمینان حاصل کنید که می‌تواند آنچه را که به دنبال آن هستید با بودجه شما ایجاد کند.

4) انتخاب پلتفرم مناسب برای سایت فروشگاهی

باید بهترین سیستم فروشگاه ساز مناسب با سایت فروشگاهی خود انتخاب کنیم. یک cms یا سیستم مدیریت محتوا چندان ساده نیست.

در زمان انتخاب سیستم مدیریت محتوا یا فروشگاه ساز باید توجه کنید که امکانات اصلی مانند موارد زیر را داشته باشد.

  • امکان مقایسه محصول
  • نقد و بررسی محصولات
  • سیستم نظردهی کاربران
  • امکان ارسال مطلب و مقاله
  • درج و افزودن محصول به فروشگاه
  • دسته بندی و انتخاب برند محصولات

و…

برخی از cms ها برای ایجاد فروشگاه آنلاین عبارتند از:

مزایای cms ها برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

  • کاملا رایگان و متن باز
  • سئو و بهینه سازی عالی
  • قابلیت توسعه و افزایش امکانات
  • وجود جامعه بزرگی از توسعه دهنده‌ها
  • دسترسی به افزونه‌های متنوع برای افزودن امکانات
  • دسترسی به قالب‌های متنوع برای تغییر ظاهر فروشگاه

معایب سیستم‌های مدیریت محتوا برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

  • سرعت کم سیستم به دلیل استفاده نامناسب و غیر اصولی از افزونه‌ها که با استفاده اصولی و بهینه از افزونه ها می توانی مشکل سرعت را برطرف کنید.

5) قالب فروشگاه خود را انتخاب و سفارشی کنید.

قالب‌ها یا تم‌ها ، صفحات آماده‌ای هستند که می‌توانید آن‌ها را مطابق با برند خود سفارشی کنید و به سایت خود کمک کنید بدون داشتن مهارت‌های طراحی یا کدنویسی خوب به نظر برسد. هنگام انتخاب یک الگو به قسمت های زیر فکر کنید:

1. منوی مناسب

داشتن یک منوی مناسب برای تجربه کاربری عالی ضروری است. اگر مشتری نتواند آنچه را که می‌خواهد پیدا کند، دکمه بازگشت را می‌زند و از جای دیگری خرید می‌کند. یک نوار ناوبری به راحتی قابل خواندن است.

2. سبک صفحه اصلی

آیا صفحه اصلی الگو نشان دهنده برند شماست؟ آیا مناطقی دارد که می توانید تصاویر، نمایش اسلاید یا فیلم را در آن قرار دهید؟ آیا فضایی برای به اشتراک گذاشتن مطالب خود با بازدیدکنندگان سایت وجود دارد؟ یک مشتری باید بتواند در نگاه اول نوع کسب و کار شما را تشخیص دهد، بنابراین مطمئن شوید که الگو به وضوح این موضوع را بیان می کند.

3. گزینه های سفارشی سازی

چه بخش هایی از صفحه را می توان سفارشی کرد؟ آیا فونت و طرح رنگی وجود دارد که با برند شما مطابقت داشته باشد؟ چند تصویر می توانید بگنجانید؟ محصولات چگونه نمایش داده می شوند و آیا می توان آنها را تغییر داد؟ آیا می توان رسانه های اجتماعی را تعبیه کرد؟ بیشتر سازندگان فروشگاه آنلاین از برنامه‌هایی برای اضافه کردن ویژگی‌هایی استفاده می‌کنند که داخلی نیستند، بنابراین در نظر بگیرید که برای تعامل با الگو به چند برنامه هایی نیاز دارید.

6) محصولات خود را اضافه کنید

صفحات محصول از مهم ترین صفحات سایت شما هستند، زیرا به مشتریان شما نشان می دهند که چه چیزی می فروشید . زمانی را صرف کنید تا مطمئن شوید که محصولات جدید خود را با درج توضیحات بهینه محصول، تصاویر چشم نواز، و دسته بندی آسان برای پیمایش، در بهترین حالت نمایش می دهید.

1. توضیحات محصول

توضیحات محصول بخش مهمی از سایت فروشگاهی شما است. آنها سودمندی، رنگ‌ بندی ، جنس ، سایز یا ارزش محصول را برای مشتریان شما توصیف می‌کنند و به ربات‌ها اجازه می‌دهند صفحه شما را برای سئو ایندکس کنند. هنگام نوشتن توضیحات از کلیشه ها، جملات طولانی و عبارت های پیچیده اجتناب کنید و مطمئن شوید که توضیحات به سوالات زیر پاسخ می دهند:

محصول برای چه کسانی است؟
جزئیات اساسی محصول چیست؟
کسی از این محصول کجا استفاده می کند؟
چه زمانی کسی باید از محصول استفاده کند؟

2. تصاویر محصول

بازدیدکنندگان وب سایت با اطلاعات بصری درگیر می شوند، بنابراین قرار دادن تصاویر محصول با کیفیت بالا ضروری است. هنگام تولید عکس، موارد زیر را در نظر بگیرید:

از تصاویر با کیفیت استفاده کنید:

تصاویر نشان دهنده کیفیت و ارزش درک شده محصول شما هستند. عکس های باکیفیت محصولات شما را متمایز می کند. عکس‌های پر جنب و جوش نیز تصاویر را جذاب‌تر می‌کنند و مشتریان را در حال مرور می‌کنند.

مطمئن شوید که اندازه تصاویر یکسان است:

ضروری است که تصاویر اندازه یکسانی داشته باشند، زیرا عکس‌های با اندازه‌های مختلف اغلب می‌توانند گالری شما را نادرست تراز کنند. از یک ویرایشگر تصویر برای تنظیم هر تصویر به اندازه مورد نیاز استفاده کنید.

اضافه کردن تصاویر متنوعی از محصول

بیشتر تصاویر باید فقط تصاویر محصول باشند که محصول را از همه زوایا نشان دهند. همچنین باید یک عکس درون متنی قرار دهید که محصول مورد استفاده را نشان دهد. همچنین تصاویر می توانند در رسانه های اجتماعی برای تقویت تعامل عاطفی استفاده شوند.

3. دسته بندی محصولات

می‌توانید محصولات را به دسته‌هایی مانند لباس، کتاب و فیلم اضافه کنید تا به مشتریان کمک کنید آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند. همچنین می‌توان از دسته‌ها با فیلترهایی استفاده کرد تا افراد بتوانند برندها یا محدوده‌های قیمتی خاص را مرتب کنند و آنها را در حد بودجه خود نگه دارند. و اقلام برجسته راهی عالی برای هدایت مشتریان به مسیر خرید دلخواه شما هستند.

7) راه‌اندازی روش‌های پرداخت

روش پرداخت صحیح برای بستن یک فروش ضروری است. اگر روش خیلی پیچیده باشد یا قابل اعتماد نباشد، مشتری شما می تواند سبد خرید خود را رها کند و برنگردد. مطمئن شوید که نیازهای پردازش پرداخت شما را نیز برآورده می کند.

جهت درست کردن فروشگاه اینترنتی و استفاده از درگاه‌های پرداخت آنلاین، نیاز به طی کردن پروسه های قانونی دارید. یکی از شرایط راه اندازی فروشگاه اینترنتی اخذ مجوز فروشگاه اینترنتی است که پس از ثبت فروشگاه اینترنتی خود باید اقدام به دریافت آن کنید.

برای دریافت مجوزهای قانونی می‌توانید به سایت enamad.ir مراجعه کنید.

حال دو انتخاب پیش رو داریم :

درگاه مستقیم بانکی

شما باید مستقیم به بانک‌ها و شرکت‌های درگاه پرداخت آن‌ها بروید، و با عقد قرارداد و طی کردن مراحل حقوقی، می‌توانید از درگاه پرداخت مستقیم بانک‌ها استفاده کنید.

درگاه پرداخت واسط

اگر موفق به دریافت نماد الکترونیکی نشده اید، می‌توانید به سراغ شرکت‌های ثالث بروید. در این حالت برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی و اخذ درگاه، شما باید از شرکت‌هایی که به عنوان واسط بین شما و درگاه‌های بانک عمل می‌کنند، کمک بگیرید. شما با ثبت نام در این شرکت‌ها و طی کردن مراحل احراز هویت، سایت خود را معرفی می‌کنید و می‌توانید از درگاه پرداخت آن‌ها استفاده کنید. البته استفاده از این درگاه‌ ها رایگان نیست و مبلغی را به عنوان کارمزد از شما دریافت می‌کنند.

8) تنظیمات حمل و نقل خود را مرتب کنید

حمل و نقل یکی از اجزای حیاتی یک فروشگاه اینترنتی است. مشتریان به سرعت محصولات را می خواهند، بنابراین تنظیمات حمل و نقل خود را عاقلانه انتخاب کنید.

1. سیاست حمل و نقل خود را تعیین کنید.

خط مشی حمل و نقل شما شامل هزینه ها و شرکت های حامل است. آیا حمل و نقل را به صورت رایگان، نرخ ثابت یا هزینه متغیر ارائه می دهید؟ با چه کسی حمل می کنید؟ همچنین، در نظر بگیرید که آیا قصد دارید ارسال بین‌المللی داشته باشید یا نه، مطمئن شوید که اطلاعات به راحتی در دسترس است، بنابراین مشتریان بین‌المللی هنگام پرداخت ناامید نشوند.

2. راه حل های حمل و نقل سایت فروشگاهی خود را انتخاب کنید.

در مورد راه حل حمل و نقل خود تصمیم بگیرید. آیا شما بسته بندی را انجام می دهید یا در حال dropshipping هستید؟ نرم افزار حمل و نقل که به طور یکپارچه با بقیه گردش کار شما کار می کند، به شما این امکان را می دهد که آن سمت از کسب و کار خود را خودکار کنید، و شما را برای امور دیگر آزاد می کند.

9) فروشگاه آنلاین خود را تست و منتشر کنید

اگر همه چیز در سایت شما همانطور که باید کار کند راه اندازی موفقیت آمیز خواهد بود . اگر پیوندی کار نکند، پرداخت‌ها پردازش نشود ، یا سایت در دستگاه‌های تلفن همراه خوب به نظر نرسد، می‌تواند مشتریان را دور کند . مطمئن شوید که همه چیز را قبل از زدن دکمه انتشار تست کرده اید.

1. آیا تسویه حساب کار می کند؟

یک اجرای آزمایشی روی یک سفارش انجام دهید. آیا می توانید محصولات را به سبد خرید اضافه کنید؟ آیا پرداخت پردازش می شود؟ آیا تمام ایمیل‌های تأییدیه‌ای را که انتظار داشتید دریافت می‌کنید؟

2. آیا عملکرد فروشگاه کار می کند؟

روی هر دکمه کلیک کنید و آن را در سایت خود پیوند دهید. آیا دکمه ها و لینک ها کار می کنند؟ آیا فیلترها و دسته ها کار می کنند؟ اگر یک پیوند کار نمی کند، آیا صفحه 404 شما مشتریان را به سایت شما هدایت می کند؟

3. آیا فروشگاه روی موبایل کار می کند؟

در یک دستگاه تلفن همراه به فروشگاه نگاه کنید. آیا ابعاد درست است؟ آیا کلیک کردن روی دکمه ها آسان است؟ آیا تصاویر در صفحه نمایش کوچکتر واضح هستند؟

4. فروشگاه خود را در مرورگرهای مختلف تست کنید.

تا جایی که می توانید در مرورگرهای مختلف از جمله کروم، فایرفاکس، سافاری و … به فروشگاه نگاه کنید. مطمئن شوید که روی همه مرورگرها کار می کند و اگر مشکلی دارید، از توسعه دهندگان بخواهید آن را برطرف کنند.

5. تنظیمات فروشگاه را تنظیم کنید.

تنظیمات فروشگاه شامل مواردی مانند زبان، منطقه زمانی، آدرس و جزئیات تماس شما، مالیات و واحدهای اندازه‌گیری است. قبل از راه‌اندازی، بررسی کنید که همه آنها به درستی تنظیم شده باشند.

چطور یک سایت فروشگاهی طراحی کنیم
چطور یک سایت فروشگاهی طراحی کنیم

نتیجه

یک سایت فروشگاه اینترنتی خوب خیلی بهتر از مکانی سنتی برای فروش محصولات است. اینجاست که یک کسب‌وکار می‌تواند تجربه‌ای ایجاد کند که برندشان را تقویت کند، مشتریان جدیدی جذب کند، و خریداران عادی را به سفیران وفادار تبدیل کند. انتخاب پلتفرم مناسب برای سایت فروشگاهی مناسب و داشتن یک استراتژی بازاریابی برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین موفق می‌تواند به شما در موفقیت تجارتتان کمک کند.

نویسنده
مدیریت طراحی
مدیریت طراحی

نظرات

3 پاسخ

  1. با سلام
    میشه قالب فروشگاهی رو خودمون سفارشی کنیم یا حتما نیاز به تخصص و برنامه نویسی داره؟

    1. سلام و عرض ادب
      بله میشه
      در مورد سفارشی سازی فرانت سایت بهتره کمی اطلاعات در مورد زبان های html و css و جاوا اسکریپت داشته باشید .
      در مورد بک اند سایتتون هم نیاز به تخصص و برنامه نویسی داره .
      تفاوتی که طراحی برنامه نویسی با قالب های آماده فروشگاهی داره از نظر امنیت می باشد .
      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *