باز طراحی سایت ( ریدیزاین سایت ) - redesign website

به روز رسانی و باز طراحی سایت

ریدیزاین سایت

از آنجایی که اینجا هستید، احتمالاً در حال طراحی مجدد وب سایت هستید یا حداقل در حال بررسی آن هستید. شاید سایت شما قدیمی به نظر می‌رسد و احساس می‌کنید زمان تغییر فرا رسیده است، یا شاید مشکلی از ترافیک راکد و کاهش تبدیل‌ها وجود داشته باشد که می‌خواهید با طراحی مجدد تجربه با آن مقابله کنید.

علت هرچه که باشد، طبق تجربه ما، طراحی سایت مجدد می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، اما  اگر اشتباه انجام شود  می‌تواند کل کسب‌وکار را نیز خراب کند.

ما بر این باوریم که آنچه برای مشتریان خوب است برای تجارت نیز خوب است و ایده اصلی ما این است که بهترین، ایمن ترین و مؤثرترین راه برای انجام طراحی مجدد وب سایت،  ریدیزاین با در نظر گرفتن مشتریان است. 

ریدیزاین سایت در متاوبز

ریدیزاین چیست ؟ 6 سوالی که قبل از ریدیزاین باید از خود بپرسید.

:Here’s a professional translation of the text you provided

?What is Redesign

A website redesign is a high-level revision that involves significant changes to elements such as code, content, structure, and images of your current website to provide better services to visitors. A successful website redesign can increase revenue, reduce bounce rates, and improve user experience  (UX).

?Redesign or Update

Whether what you’re doing counts as a redesign or an update depends on the number of changes you make during the process and their breadth.

: Redesign vs. Refresh

Redesign typically means that a website’s code and visual appearance change substantially. For instance, a new visual identity and brand get launched, pages are restructured for UX to accommodate new modules and functions, the information architecture gets updated, a new CMS (Content Management System) is introduced, and all these are activated globally at once.

:Update

An update occurs when a website’s primary structure and function remain largely untouched, but minor changes are made. For example, the site’s look and feel get updated with a new color palette and typography, or minor UX tweaks are added to page templates.
While redesign and update may differ in resource consumption, they have one essential thing in common: both significantly impact your customers and their experience with your website.

six Questions to Ask Yourself Before Redesigning Your Website

Research is crucial to your website redesign process. Research is the best way to discover what works and what doesn’t, diving deeper into what your target customers want and how to make your website more user-friendly. When you start thinking about a redesign (or an update), there are questions about your existing website and customers that you should be able to answer:
1. What are your most valuable pages currently?
2. Who visits your website and why?
3. Which specific, measurable customer needs are unmet by the current website?
4. What else do others use your website for?
5. Which pages and elements are working well?
6. How do you measure the success of the redesign?
If you don’t have the answers immediately, don’t panic. We aim to assist you in crafting a redesign strategy, ensuring that you are undertaking your redesign for the right reasons and approaching it most effectively.

 six Tips to Know Before and During a Website Redesign

Here are six points you should be aware of before and after undertaking a website redesign:
1. What are the most valuable pages on your website?
2. Who visits your website and why?
3. What encourages your customers to interact more with your site?
4. Keep your team informed about the redesign changes.
5. How to measure success with Key Performance Indicators (KPIs).

1. بدانید با ارزش ترین صفحات وب سایت شما چه هستند؟

 فرآیند ریدیزاین وب سایت را به عنوان بازسازی خانه در نظر بگیرید. با چرخاندن چکش در جهت‌های تصادفی و خراب کردن دیوارها بدون اینکه قبل از بارگذاری باربر بودن آنها را بررسی کنید، بازسازی را شروع نمی‌کنید. به همین ترتیب، قبل از شروع به طراحی مجدد، باید یک نقشه واضح از اکوسیستم وب‌سایت خود داشته باشید، وایرفریم‌های خود را بررسی کنید، و بدانید که کدام صفحات باید با دقت مورد استفاده قرار گیرند تا اینکه کدام صفحات را می‌توان خراب کرد و از ابتدا بازسازی کرد.

یک راه برای انجام آن بررسی رابطه بین ترافیک و تبدیل است. بسته به نحوه اتصال این دو، هر یک از صفحات وب سایت شما در یکی از 4 دسته احتمالی قرار می گیرند:

1.صفحات با تبدیل بالا، ترافیک بالا

← اینها باارزش ترین و ارزشمندترین صفحات برای کسب و کار شما هستند: هر اشتباهی که در اینجا مرتکب شوید می تواند عواقب فاجعه باری داشته باشد، به همین دلیل است که باید با احتیاط و 10 برابر دقت بیشتری نسبت به هر چیز دیگری که می خواهید در وب سایت خود طراحی مجدد کنید، به آنها برخورد کنید.

2.صفحات تبدیل بالا، ترافیک کم

← این صفحات به دلیل تبدیل هایی که منجر به آن می شوند مهم هستند، حتی اگر در حال حاضر ترافیک زیادی نداشته باشند، به این معنی که باید با دقت به طراحی مجدد نزدیک شوید تا چیزی را که در حال حاضر کار می کند خراب نکنید.

3.ترافیک بالا، صفحات با تبدیل کم

→ ترافیک در این صفحات زیاد است، اما چیزی از نظر تبدیل کار نمی کند. طراحی مجدد در حالی که پیشرفت را در ذهن داشته باشید: با تغییراتی که ایجاد می کنید خطر تبدیل را به خطر نمی اندازید، بنابراین می توانید نسبت به دو دسته قبلی آزمایشی تر عمل کنید.

4.ترافیک کم، صفحات با تبدیل کم

← تغییرات در این صفحات احتمالاً به دلیل ترافیک کم مورد توجه قرار نخواهند گرفت و به هر حال شما در معرض خطر تبدیل نیستید. هر آنچه را که می خواهید دوباره طراحی کنید: این صفحات بدون ریسک در سایت شما هستند.

 درک اینکه کدام صفحات باید حفظ شوند و با احتیاط مورد استفاده قرار گیرند به شما کمک می کند تا بیشترین بهره را از طراحی مجدد وب سایت خود ببرید و در عین حال مطمئن شوید که

 الف) چیزی را که به خوبی کار می کند خراب نمی کنید 

 ب) تبدیل ها را کاهش نمی دهید.

چگونه این کار را انجام دهیم:

  Google Analytics (یا هر ابزار تحلیل سنتی دیگری که در سایت خود استفاده می کنید) بهترین متحد شماست.

2. بدانید چه کسانی و چرا از وب سایت شما بازدید می کنند

در تجربه ما ، شناسایی با ارزش ترین صفحات شما یکی از نادیده گرفته ترین بخش های ریدیزاین وب سایت است. اما پی بردن به اینکه چه صفحات مهمی هستند تنها نیمی از راه است : همچنین باید بدانید چه کسانی و چرا از آنها بازدید می کنند.

چند سال پیش، تحقیقات گوگل چهار نوع هدف اصلی را نشان داد که افراد را به سمت یک وب‌سایت سوق می‌دهد: «می‌خواهم بدانم»، «می‌خواهم بروم»، «می‌خواهم انجام دهم» و «می‌خواهم بخرم».

در این چارچوب، بازدیدکنندگان وب سایت ممکن است به سایت شما بیایند زیرا آنها

1.کنجکاو هستند که درباره برند یا محصولات خود چیزی بدانند.

2.می خواهند با شما در تماس باشند (مثلاً پیدا کردن مکانی فیزیکی که می توانند به آنجا بروند).

3.یاد بگیرند که چگونه با یکی از محصولات خود کاری انجام دهند.

4.آماده خرید محصولی از شما هستند.

یکی از راه‌های انجام این کار، ایجاد شخصیت‌های مشتری است. مشتریان ایده‌آل شما چه کسانی هستند. هدف یا «محرک» اصلی آنها هنگام بازدید از صفحات خاص در وب سایت شما چیست ؟

این اطلاعات به شما کمک می‌کند تصویر واضحی از افرادی که برای آن‌ها دوباره طراحی می‌کنید ترسیم کنید، و هنگام تصمیم‌گیری در مورد طراحی مجدد، نیازها و انگیزه‌های آن‌ها را در ذهن داشته باشید. به عنوان مثال: اگر مشتریان در صفحه فرود بالای شما قرار می گیرند و تنها چیزی که به آن علاقه مند هستند یک مکان یاب فروشگاه است، بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که آن را به آنها بدهید. بنابراین سعی نکنید آنها را مجبور به خرید کنید ، فقط اطلاعاتی را که می خواهند به آنها بدهید.

چگونه این کار را انجام دهیم:

 اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، می‌توانید با قرار دادن نظرسنجی در صفحات وب‌ سایت خود و جمع‌آوری داده‌های مفید از مشتریان خود در مورد آنچه که آنها را به آنجا سوق می‌دهد، شروع کنید.

3. چه چیزی موجب می شود تا مشتریان شما تبادل بیشتری با سایت داشته باشند؟

دانستن اینکه با ارزش ترین صفحات شما چیست و چه کسی به آنها می رسد (و چرا) نقطه شروع محکمی برای ریدیزاین وب سایت است ، اما برای موفقیت کافی کافی نیست. در این مرحله، هنوز دو شکاف اصلی در دانش شما وجود دارد: اینکه چه چیزی مشتریان را متقاعد می‌کند/کمک می‌کند تا اقداماتی را که انجام داده‌اند، انجام دهند، و چه چیزی آنها را در این مسیر متوقف می‌کند.

می توانید این موارد را به عنوان “موانع” و “قلاب”هایی که مشتریان شما در وب سایت تجربه می کنند در نظر بگیرید.

بررسی موانع و قلاب ها به شما کمک می کند تا ایده روشنی در مورد موارد زیر ایجاد کنید:

1.جایی که مردم گیر می کنند و مسائل را تجربه می کنند.

2.چه چیزی در صفحات جداگانه کار می کند و چه چیزی نیست.

3.آنچه مردم در مورد تجربه کلی دوست دارند یا دوست ندارند.

4.اینکه آیا CTA های فعلی شما کار می کنند.

5.اینکه آیا تجربیات بین دستگاه‌های تلفن همراه و دسک‌تاپ متفاوت است یا خیر.

6.چیزی که تقریباً مردم را از تبدیل شدن باز می دارد.

7.چیزی که باعث ایجاد شک و ناامیدی می شود.

اگر نتوانید بین رفتار مشتریان خود و عملکرد وب سایت خود ارتباط برقرار کنید . نمی توانید بین عناصری که کار می کنند و غیر مفید تفاوت قائل شوید.

نمی دانید چه چیزی را حفظ کنید و چه چیزی را حذف یا دوباره طراحی کنید. فکر کنید چون و ممکن است در نهایت بسیاری از مشکلات موجود را در طراحی جدید تکرار کنید.

 

چگونه این کار را انجام دهیم :

 هنگام ساخت این نقشه از وب سایت خود، ترکیب بینش از تجزیه و تحلیل های سنتی (به گوگل آنالیتیکس فکر کنید) و منابع داخلی (مانند تیم های موفقیت/فروش، گزارش های چت، رونوشت مصاحبه های مشتری و غیره) با آن ها سودمند است.

4.تیم خود را در جریان تغییرات باز طراحی قرار دهید.

پس از اتمام همه چیز، به این فکر کنید که افراد تیم را زودتر در این فرآیند مشارکت دهید . وب سایت شما بر تمام جنبه های کسب و کار شما تأثیر می گذارد و هرکسی که با آن کار می کند (و با مشتریان) باید از آنچه قرار است تغییر کند آگاه باشد. مثلا:

 تیم های UX و طراحی باید مطمئن شوند که تجربه کاربر به خطر نیفتد و بینش مهمی در مورد عناصر طراحی وب سایت به اضافه کردن، تغییر یا انجام مجدد دارند.

 

تیم‌های محتوا مسئول تصمیم‌ گیری‌ های جدید برای تولید محتوا خواهند بود و باید بدانند که محتوای جدیدشان کجا نمایش داده می‌شود و چه مقدار فضایی برای کار دارند.

 

سئو (بهینه سازی موتور جستجو) و تیم های توسعه دهنده می خواهند بر جنبه های فنی طراحی مجدد نظارت داشته باشند، از جمله انتقال احتمالی URL، تا مطمئن شوند که هیچ چیزی در صفحه خراب نمی شود و رتبه بندی های موجود در موتورهای جستجو پس از راه اندازی کاهش نمی یابد.

 

نمایندگان فروش ممکن است در حال حاضر از وب سایت برای جذب سرنخ های هدف استفاده کنند و باید نکات و  ساختار به روز شده آن را بدانند.

 

تیم های پشتیبانی و موفقیت باید بدانند مشتریانی را که به دنبال اطلاعات یا حل مشکل هستند به کجا هدایت کنند.

5.بدانید چگونه موفقیت را با شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) اندازه گیری کنید.

اگر کسب و کاری دارید که به صورت آنلاین می فروشید، معیارهای مربوط به نتیجه شما دقیق ترین راه برای مشاهده موفقیت آمیز بودن تغییرات شما هستند. آنها مستقیماً به اصل مطلب می رسند. آیا طراحی مجدد شما برای کسب و کار نتیجه داد؟

معیارهای مربوط به درآمد به نقطه طراحی مجدد شما مربوط می شود. ایجاد سایتی که مشتریان هدف شما آن را دوست دارند و بنابراین از آن خرید کنید. آنها عبارتند از:

تعداد تبدیل

نرخ تبدیل

درآمد

میانگین ارزش سفارش (AOV)

ارزش طول عمر مشتری (CLV)

همچنین می توانید از معیارهای کیفی برای تعیین تأثیر طراحی مجدد خود استفاده کنید. مثلا:

امتیاز رضایت مشتری (CSAT)
امتیاز خالص تبلیغ کننده (NPS)
امتیاز تلاش مشتری (CES)

بدون KPI های واضح، نمی توانید تعیین کنید که آیا طراحی مجدد وب سایت شما موفق بوده و تا چه حد موفق بوده است.

سوالات متداول

پاسخ به سوالات احتمالی شما پیرامون طراحی سایت

طراحی مجدد وب سایت ها بسته به پیچیدگی مورد نیاز برای ریدیزاین هر صفحه ممکن است هزینه متغییری داشته باشند.

از آنجایی که اولویت‌های مشتری، فناوری‌ های مرورگر و استانداردهای دسترسی همیشه در حال تغییر هستند ، هیچ بازه زمانی خاصی برای طراحی مجدد وب‌سایت خود وجود ندارد.

تجزیه و تحلیل مستمر و ب سایت فعلی و اهداف تجاری شما به شما کمک می کند فرصت های جدیدی را برای بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) و تجربه کاربر (UX) از طریق طراحی مجدد وب سایت شناسایی کنید.

طراحی مجدد ضعیف وب سایت می تواند عواقب منفی بر سئوی شما داشته باشد، در حالی که یک طراحی مجدد خوب می تواند تأثیرات خوبی بر سئوی شما داشته باشد.

در اینجا چند نمونه از آسیب هایی که طراحی مجدد می تواند به سئو شما وارد کند آورده شده است:

1.تغییر ساختار URL شما می تواند لینک های شکسته ایجاد کند و معماری سایت شما را خراب کند

2.حذف صفحات اغلب به معنای از دست دادن بک لینک های ارزشمند است.

3.تغییر مسیرهای بیش از حد 301 به سرعت صفحه وب سایت شما آسیب می رساند.

4.طراحی مجدد ضعیف منجر به تجربه کاربری ضعیف می شود و نرخ پرش شما را افزایش می دهد.

  برای یک ریدیزاین موفق، خوب است که بر روی تغییرات کوچک متمرکز شوید. با اعمال تغییرات کوچکتر، می توانید اثرات آنها را اندازه گیری کنید .

بسته به پروژه شما، ریدیزاین وب سایت شما متغیر است.

درخواست خدمات

با تکمیل فرم زیر درخواست خود را ثبت نمایید تا با شما تماس بگیریم

نظرات و دیدگاه ها

دیدگاه ها و سوالاتتان را با ما در میان بگذراید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناس

شنبه تا چهارشنبه (ساعت 9 الی 19)

واتساپ

پشتیبانی تایم کاری

تلگرام

پشتیبانی 24 ساعته