ریدیزاین سایت در متاوبز
ریدیزاین چیست ؟ 6 سوالی که قبل از ریدیزاین باید از خود بپرسید.
ریدیزاین چیست؟
طراحی مجدد وب سایت یک بازنگری در سطح بالا است که شامل تغییر قابل توجهی عناصر مانند کد، محتوا، ساختار و تصاویر وب سایت فعلی شما برای ارائه خدمات بهتر به بازدیدکنندگان است. طراحی مجدد وب سایت عالی باعث افزایش درآمد، کاهش نرخ پرش و بهبود تجربه کاربر (UX) می شود.
ریدیزاین یا به روزرسانی؟
اینکه کاری که انجام میدهید بهعنوان طراحی مجدد یا بهروزرسانی به حساب میآید، به تعداد تغییراتی که در طول فرآیند ایجاد میکنید و دامنه وسیعی از آنها بستگی دارد.
ریدیزاین یا طراحی مجدد :
ریدیزاین معمولاً به این معنی است که کد و ظاهر بصری یک وب سایت به طور قابل توجهی تغییر می کند. به عنوان مثال، یک هویت بصری و نام تجاری جدید منتشر می شود ، صفحات به صورت UX بازسازی می شوند تا ماژول ها و عملکردهای جدید را در خود جای دهند ، معماری اطلاعات به روز می شود ، یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) جدید معرفی می شود و همه اینها در سراسر جهان به صورت هم زمان فعال می شود.
به روز رسانی :
زمانی که ساختار اصلی و عملکرد وبسایت تا حد زیادی دست نخورده باقی بماند و تغییرات جزئی اعمال شود، بهروزرسانی صورت میگیرد. به عنوان مثال، ظاهر و احساس سایت با یک پالت رنگی و تایپوگرافی جدید به روز می شود، یا ترفندهای کوچک UX به قالب های صفحه اضافه می شود.
طراحی مجدد و به روز رسانی ممکن است در مورد میزان مصرف منابع متفاوت باشد ، اما آنها یک چیز مهم مشترک دارند: هر دوی آنها به طور قابل توجهی بر مشتریان شما و تجربه آنها از وب سایت شما تأثیر می گذارد.
6 سوالی که باید قبل از ریدیزاین وب سایت از خود بپرسید؟
تحقیق بخش مهمی از فرآیند طراحی مجدد وبسایت شما است.
تحقیق بهترین راه برای یافتن چیزهایی است که کار میکند و نمیکند، و عمیقتر در مورد آنچه مشتریان هدف شما میخواهند و چگونه وبسایت خود را کاربرپسندتر کنید. وقتی شروع به فکر کردن درباره طراحی مجدد (یا بهروزرسانی) میکنید، سؤالاتی درباره وبسایت موجود و مشتریان وجود دارد که باید بتوانید به آنها پاسخ دهید:
1.با ارزش ترین صفحات شما در حال حاضر کدامند؟
2.چه کسی به وب سایت شما می آید و چرا؟
3.کدام نیاز مشتری خاص و قابل اندازه گیری توسط وب سایت فعلی برآورده نمی شود؟
4.بقیه برای چه کاری از وب سایت شما استفاده می کنند؟
5.چه صفحات و عناصری به خوبی کار می کنند؟
6.موفقیت طراحی مجدد را چگونه میسنجید؟
اگر فوراً پاسخها را ندارید، وحشت نکنید. ما میخواهیم در ادامه به شما در ایجاد استراتژی طراحی مجدد وبسایت کمک کنیم، بنابراین میتوانید مطمئن باشید که طراحی مجدد خود را به دلایل درست انجام میدهید و با مؤثرترین راه به آن نزدیک میشوید.
6 نکته ای که باید قبل و در حین ریدیزاین وب سایت بدانید.
در اینجا 6 نکته وجود دارد که بایدقبل از طراحی مجدد وب سایت و بعد از انجام آن بدانید:
1.با ارزش ترین صفحات وب سایت شما چیست؟
2.چه کسانی و چرا از وب سایت شما بازدید می کنند.
3.چه چیزی موجب می شود تا مشتریان شما تبادل بیشتری با سایت داشته باشند؟
4. تیم خود را در جریان تغییرات باز طراحی قرار دهید.
5.نحوه اندازه گیری موفقیت با شاخص های کلیدی عملکرد (KPI).
1. بدانید با ارزش ترین صفحات وب سایت شما چه هستند؟
فرآیند ریدیزاین وب سایت را به عنوان بازسازی خانه در نظر بگیرید. با چرخاندن چکش در جهتهای تصادفی و خراب کردن دیوارها بدون اینکه قبل از بارگذاری باربر بودن آنها را بررسی کنید، بازسازی را شروع نمیکنید. به همین ترتیب، قبل از شروع به طراحی مجدد، باید یک نقشه واضح از اکوسیستم وبسایت خود داشته باشید، وایرفریمهای خود را بررسی کنید، و بدانید که کدام صفحات باید با دقت مورد استفاده قرار گیرند تا اینکه کدام صفحات را میتوان خراب کرد و از ابتدا بازسازی کرد.
یک راه برای انجام آن بررسی رابطه بین ترافیک و تبدیل است. بسته به نحوه اتصال این دو، هر یک از صفحات وب سایت شما در یکی از 4 دسته احتمالی قرار می گیرند:
1.صفحات با تبدیل بالا، ترافیک بالا
← اینها باارزش ترین و ارزشمندترین صفحات برای کسب و کار شما هستند: هر اشتباهی که در اینجا مرتکب شوید می تواند عواقب فاجعه باری داشته باشد، به همین دلیل است که باید با احتیاط و 10 برابر دقت بیشتری نسبت به هر چیز دیگری که می خواهید در وب سایت خود طراحی مجدد کنید، به آنها برخورد کنید.
2.صفحات تبدیل بالا، ترافیک کم
← این صفحات به دلیل تبدیل هایی که منجر به آن می شوند مهم هستند، حتی اگر در حال حاضر ترافیک زیادی نداشته باشند، به این معنی که باید با دقت به طراحی مجدد نزدیک شوید تا چیزی را که در حال حاضر کار می کند خراب نکنید.
3.ترافیک بالا، صفحات با تبدیل کم
→ ترافیک در این صفحات زیاد است، اما چیزی از نظر تبدیل کار نمی کند. طراحی مجدد در حالی که پیشرفت را در ذهن داشته باشید: با تغییراتی که ایجاد می کنید خطر تبدیل را به خطر نمی اندازید، بنابراین می توانید نسبت به دو دسته قبلی آزمایشی تر عمل کنید.
4.ترافیک کم، صفحات با تبدیل کم
← تغییرات در این صفحات احتمالاً به دلیل ترافیک کم مورد توجه قرار نخواهند گرفت و به هر حال شما در معرض خطر تبدیل نیستید. هر آنچه را که می خواهید دوباره طراحی کنید: این صفحات بدون ریسک در سایت شما هستند.
درک اینکه کدام صفحات باید حفظ شوند و با احتیاط مورد استفاده قرار گیرند به شما کمک می کند تا بیشترین بهره را از طراحی مجدد وب سایت خود ببرید و در عین حال مطمئن شوید که
الف) چیزی را که به خوبی کار می کند خراب نمی کنید
ب) تبدیل ها را کاهش نمی دهید.
چگونه این کار را انجام دهیم:
Google Analytics (یا هر ابزار تحلیل سنتی دیگری که در سایت خود استفاده می کنید) بهترین متحد شماست.
2. بدانید چه کسانی و چرا از وب سایت شما بازدید می کنند
در تجربه ما ، شناسایی با ارزش ترین صفحات شما یکی از نادیده گرفته ترین بخش های ریدیزاین وب سایت است. اما پی بردن به اینکه چه صفحات مهمی هستند تنها نیمی از راه است : همچنین باید بدانید چه کسانی و چرا از آنها بازدید می کنند.
چند سال پیش، تحقیقات گوگل چهار نوع هدف اصلی را نشان داد که افراد را به سمت یک وبسایت سوق میدهد: «میخواهم بدانم»، «میخواهم بروم»، «میخواهم انجام دهم» و «میخواهم بخرم».
در این چارچوب، بازدیدکنندگان وب سایت ممکن است به سایت شما بیایند زیرا آنها
1.کنجکاو هستند که درباره برند یا محصولات خود چیزی بدانند.
2.می خواهند با شما در تماس باشند (مثلاً پیدا کردن مکانی فیزیکی که می توانند به آنجا بروند).
3.یاد بگیرند که چگونه با یکی از محصولات خود کاری انجام دهند.
4.آماده خرید محصولی از شما هستند.
یکی از راههای انجام این کار، ایجاد شخصیتهای مشتری است. مشتریان ایدهآل شما چه کسانی هستند. هدف یا «محرک» اصلی آنها هنگام بازدید از صفحات خاص در وب سایت شما چیست ؟
این اطلاعات به شما کمک میکند تصویر واضحی از افرادی که برای آنها دوباره طراحی میکنید ترسیم کنید، و هنگام تصمیمگیری در مورد طراحی مجدد، نیازها و انگیزههای آنها را در ذهن داشته باشید. به عنوان مثال: اگر مشتریان در صفحه فرود بالای شما قرار می گیرند و تنها چیزی که به آن علاقه مند هستند یک مکان یاب فروشگاه است، بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که آن را به آنها بدهید. بنابراین سعی نکنید آنها را مجبور به خرید کنید ، فقط اطلاعاتی را که می خواهند به آنها بدهید.
چگونه این کار را انجام دهیم:
اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، میتوانید با قرار دادن نظرسنجی در صفحات وب سایت خود و جمعآوری دادههای مفید از مشتریان خود در مورد آنچه که آنها را به آنجا سوق میدهد، شروع کنید.
3. چه چیزی موجب می شود تا مشتریان شما تبادل بیشتری با سایت داشته باشند؟
دانستن اینکه با ارزش ترین صفحات شما چیست و چه کسی به آنها می رسد (و چرا) نقطه شروع محکمی برای ریدیزاین وب سایت است ، اما برای موفقیت کافی کافی نیست. در این مرحله، هنوز دو شکاف اصلی در دانش شما وجود دارد: اینکه چه چیزی مشتریان را متقاعد میکند/کمک میکند تا اقداماتی را که انجام دادهاند، انجام دهند، و چه چیزی آنها را در این مسیر متوقف میکند.
می توانید این موارد را به عنوان “موانع” و “قلاب”هایی که مشتریان شما در وب سایت تجربه می کنند در نظر بگیرید.
بررسی موانع و قلاب ها به شما کمک می کند تا ایده روشنی در مورد موارد زیر ایجاد کنید:
1.جایی که مردم گیر می کنند و مسائل را تجربه می کنند.
2.چه چیزی در صفحات جداگانه کار می کند و چه چیزی نیست.
3.آنچه مردم در مورد تجربه کلی دوست دارند یا دوست ندارند.
4.اینکه آیا CTA های فعلی شما کار می کنند.
5.اینکه آیا تجربیات بین دستگاههای تلفن همراه و دسکتاپ متفاوت است یا خیر.
6.چیزی که تقریباً مردم را از تبدیل شدن باز می دارد.
7.چیزی که باعث ایجاد شک و ناامیدی می شود.
اگر نتوانید بین رفتار مشتریان خود و عملکرد وب سایت خود ارتباط برقرار کنید . نمی توانید بین عناصری که کار می کنند و غیر مفید تفاوت قائل شوید.
نمی دانید چه چیزی را حفظ کنید و چه چیزی را حذف یا دوباره طراحی کنید. فکر کنید چون و ممکن است در نهایت بسیاری از مشکلات موجود را در طراحی جدید تکرار کنید.
چگونه این کار را انجام دهیم :
هنگام ساخت این نقشه از وب سایت خود، ترکیب بینش از تجزیه و تحلیل های سنتی (به گوگل آنالیتیکس فکر کنید) و منابع داخلی (مانند تیم های موفقیت/فروش، گزارش های چت، رونوشت مصاحبه های مشتری و غیره) با آن ها سودمند است.
4.تیم خود را در جریان تغییرات باز طراحی قرار دهید.
پس از اتمام همه چیز، به این فکر کنید که افراد تیم را زودتر در این فرآیند مشارکت دهید . وب سایت شما بر تمام جنبه های کسب و کار شما تأثیر می گذارد و هرکسی که با آن کار می کند (و با مشتریان) باید از آنچه قرار است تغییر کند آگاه باشد. مثلا:
تیم های UX و طراحی باید مطمئن شوند که تجربه کاربر به خطر نیفتد و بینش مهمی در مورد عناصر طراحی وب سایت به اضافه کردن، تغییر یا انجام مجدد دارند.
تیمهای محتوا مسئول تصمیم گیری های جدید برای تولید محتوا خواهند بود و باید بدانند که محتوای جدیدشان کجا نمایش داده میشود و چه مقدار فضایی برای کار دارند.
سئو (بهینه سازی موتور جستجو) و تیم های توسعه دهنده می خواهند بر جنبه های فنی طراحی مجدد نظارت داشته باشند، از جمله انتقال احتمالی URL، تا مطمئن شوند که هیچ چیزی در صفحه خراب نمی شود و رتبه بندی های موجود در موتورهای جستجو پس از راه اندازی کاهش نمی یابد.
نمایندگان فروش ممکن است در حال حاضر از وب سایت برای جذب سرنخ های هدف استفاده کنند و باید نکات و ساختار به روز شده آن را بدانند.
تیم های پشتیبانی و موفقیت باید بدانند مشتریانی را که به دنبال اطلاعات یا حل مشکل هستند به کجا هدایت کنند.
5.بدانید چگونه موفقیت را با شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) اندازه گیری کنید.
اگر کسب و کاری دارید که به صورت آنلاین می فروشید، معیارهای مربوط به نتیجه شما دقیق ترین راه برای مشاهده موفقیت آمیز بودن تغییرات شما هستند. آنها مستقیماً به اصل مطلب می رسند. آیا طراحی مجدد شما برای کسب و کار نتیجه داد؟
معیارهای مربوط به درآمد به نقطه طراحی مجدد شما مربوط می شود. ایجاد سایتی که مشتریان هدف شما آن را دوست دارند و بنابراین از آن خرید کنید. آنها عبارتند از:
تعداد تبدیل
نرخ تبدیل
درآمد
میانگین ارزش سفارش (AOV)
ارزش طول عمر مشتری (CLV)
همچنین می توانید از معیارهای کیفی برای تعیین تأثیر طراحی مجدد خود استفاده کنید. مثلا:
امتیاز رضایت مشتری (CSAT)
امتیاز خالص تبلیغ کننده (NPS)
امتیاز تلاش مشتری (CES)
بدون KPI های واضح، نمی توانید تعیین کنید که آیا طراحی مجدد وب سایت شما موفق بوده و تا چه حد موفق بوده است.
سوالات متداول
پاسخ به سوالات احتمالی شما پیرامون طراحی سایت
طراحی مجدد وب سایت ها بسته به پیچیدگی مورد نیاز برای ریدیزاین هر صفحه ممکن است هزینه متغییری داشته باشند.
از آنجایی که اولویتهای مشتری، فناوری های مرورگر و استانداردهای دسترسی همیشه در حال تغییر هستند ، هیچ بازه زمانی خاصی برای طراحی مجدد وبسایت خود وجود ندارد.
تجزیه و تحلیل مستمر و ب سایت فعلی و اهداف تجاری شما به شما کمک می کند فرصت های جدیدی را برای بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) و تجربه کاربر (UX) از طریق طراحی مجدد وب سایت شناسایی کنید.
طراحی مجدد ضعیف وب سایت می تواند عواقب منفی بر سئوی شما داشته باشد، در حالی که یک طراحی مجدد خوب می تواند تأثیرات خوبی بر سئوی شما داشته باشد.
در اینجا چند نمونه از آسیب هایی که طراحی مجدد می تواند به سئو شما وارد کند آورده شده است:
1.تغییر ساختار URL شما می تواند لینک های شکسته ایجاد کند و معماری سایت شما را خراب کند
2.حذف صفحات اغلب به معنای از دست دادن بک لینک های ارزشمند است.
3.تغییر مسیرهای بیش از حد 301 به سرعت صفحه وب سایت شما آسیب می رساند.
4.طراحی مجدد ضعیف منجر به تجربه کاربری ضعیف می شود و نرخ پرش شما را افزایش می دهد.
برای یک ریدیزاین موفق، خوب است که بر روی تغییرات کوچک متمرکز شوید. با اعمال تغییرات کوچکتر، می توانید اثرات آنها را اندازه گیری کنید .
بسته به پروژه شما، ریدیزاین وب سایت شما متغیر است.

درخواست خدمات
با تکمیل فرم زیر درخواست خود را ثبت نمایید تا با شما تماس بگیریم
نظرات و دیدگاه ها
دیدگاه ها و سوالاتتان را با ما در میان بگذراید