تفاوت وردپرس با پرستاشاپ چیست؟

مقایسه پرستاشاپ با وردپرس
چکیده مطلب
در این مقاله به بررسی کامل امکانات وردپرس و پرستاشاپ می پردازیم و این دو را با هم مقایسه می کنیم.
دسترسی آسان به مطالب

تفاوت پرستاشاپ و وردپرس دقیقا درچیست؟ این پلتفروم ها چه خصوصیات و امکاناتی دارند؟ انتخاب بهترین پلتفرم طراحی سایت بسیار مهم است. زیرا بعدا تعویض پلتفرم‌ها برای شما دردسر ساز و به یک کابوس تبدیل می شود. بنابراین باید همه نکات را در نظر بگیرید. این سوالات برای افرادی که در ابتدای مسیر راه اندازی یک کسب و کار آنلاین هستند بسیار پیش می آید. در این مقاله قصد داریم به معرفی این دو فروشگاه ساز محبوب بپردازیم و در ادامه آن ها ار از لحاظ هزینه، کاربری، امنیت، سرعت و دیگر نقاط قوت مورد مقایسه قرار دهیم.

وردپرس
تعریف وردپرس

وردپرس:

ووکامرس توسط توسعه دهنده تم WooThemes در سال 2011 منتشر شد. سپس در سال 2015، توسط Automattic، شرکت صاحب وردپرس خریداری شد. ووکامرس تا کنون محبوب ترین پلتفرم برای طراحی سایت در جهان است که میلیون ها فروشگاه آنلاین با این افزونه الحاقی به وردپرس به وجود آمده اند.

وردپرس بزرگترین CMS جهان است که بستر مناسبی برای ساخت هر نوع وب سایتی است و با چند کلیک می توانید آن را به یک فروشگاه آنلاین زیبا و کاربردی تبدیل کنید.
هنگامی که آن را نصب می کنید، تمام ابزارهای لازم برای راه اندازی فروشگاه آنلاین خود را دریافت خواهید کرد. از آنجایی که بر پایه وردپرس است، بهترین ویژگی های وبلاگ نویسی را نیز دارد تا بتوانید به درستی روی بازاریابی محتوایی و سئوی خود کار کنید. ووکامرس می‌تواند برای فروشگاه‌های کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار گیرد. انجمن های پشتیبانی وسیعی به دلیل تعداد کاربران زیاد در ساسر جهان دارد.

مزایای افزونه ووکامرس وردپرس:

  • یکی از بزرگترین دلایل محبوبیت ووکامرس سهولت استفاده از آن است. با کار بر روی وردپرس، تجارت و محتوا را با موفقیت یکپارچه می کند، کاملاً قابل تنظیم است و گزینه های زیادی دارد :
  • محصولات نامحدود در فروشگاه شما.
  • سفارش و فروش نامحدود.
  • فیلترهای مختلف محصول (مرتب‌سازی بر اساس رتبه، ویژگی، قیمت، محبوبیت و غیره).
  • محاسبه خودکار مالیات بر اساس آدرس حمل و نقل یا صورتحساب مشتری.
  • مدیریت موجودی پیشرفته
  • کوپن ها و محصولات مرتبط برای تبلیغات.
  • گزارشات جامع.
  • تعداد نامحدود عکس و گالری.
  • قابل ادغام با گوگل آنالیتیکس
  • شامل چندین واحد پولی، واحدهای اندازه گیری و زبان است.
  • مدیریت محتوا را در اختیار ما قرار می دهد.
  • ابزارهای همکاری را فراهم کنید.
  • ما می توانیم به روز رسانی خودکار انجام دهیم.
  • پشتیبان گیری خودکار در دسترس است.
  • ما می توانیم قالب سفارشی ایجاد کنیم.
  • نرخ حمل و نقل ثابت یا سفارشی.
پرستاشاپ
تعریف پرستاشاپ

پرستاشاپ :

پرستاشاپ یک نرم افزار طراحی سایت متن باز است که دانلود و استفاده از آن کاملا رایگان است. در سال 2005 در فرانسه ایجاد شد، زبان برنامه نویسی آن php و دیتابیس MYSQL است . در حال حاضر بیش از 250000 فروشگاه از آن استفاده می کنند و در ابتدا به دلیل کاربر پسند بودن محبوبیت پیدا کرد. استفاده روزانه آسان خواهد بود و مشتریان شما تجربه خرید لذت بخشی را خواهند داشت. تفاوت اصلی پرستاشاپ و ووکامرس در این است که پرستاشاپ یک پلتفرم مستقل برای طراحی سایت است، در حالی که ووکامرس یک افزونه برای وردپرس است. امکانات طراحی فروشگاه نامحدود است و برخی از ابزارهای سئو را ارائه می دهد.

مزیت فروشگاه ساز پرستاشاپ:

پرستاشاپ از همان ابتدا به عنوان یک پلتفرم فروشگاه ساز آنلاین ساخته شده است، مشتری هنگام بازدید از یکی از فروشگاه های آنلاین، حس واقعی بازدید از کسب و کار آنلاین را تجربه می کند. در میان ویژگی‌های خاص پرستاشاپ، عملکردهای برجسته ای وجود دارد. ازجمله ابزارهای مدیریتی مناسب، مدیریت آسان و توسعه محصولات. پرستاشاپ دارای ویژگی های دیگری نیز هست از جمله:

  • 1,000,000 عضو انجمن.
  • محتوای فروشگاه خود را به ۷۵ زبان ترجمه کنید.
  • در 195 کشور وجود دارد.
  • روابط مشتری و سفارش را مدیریت کنید.
  • فروشگاه خود را بین المللی کنید (مالیات، ارزها، زبان ها، قالب ها).
  • فروشگاه خود را تبلیغ کنید.
  • مدیریت پیشرفته برای محصولات.
  • مدیریت کاتالوگ محصولات.
  • بیش از 6500 ماژول، 5000 قالب.
  • تفاوت پرستاشاپ و وردپرس.
  • هزینه نصب و راه اندازی

ووکامرس یک افزونه رایگان و متن باز است، نصب و راه اندازی کسب و کار آنلاین با آن بسیار آسان است. به هیچ مجوزی نیاز ندارید و هیچ هزینه ماهیانه ای وجود ندارد. هنگامی که فروشگاه آنلاین خود را راه اندازی می کنید، می توانید هر چیزی را بفروشید. حتی فروشگاه های بزرگ را می توان به راحتی با استفاده از این افزونه وردپرس مدیریت کرد.
پرستاشاپ یک نرم افزار متن باز است و دانلود و استفاده از آن رایگان است. همچنین می‌توانید نسخه نمایشی آنها را بررسی کنید تا بتوانید داشبورد و ویترین فروشگاه را بررسی کنید. هر فروشگاهی هزینه های مداومی خواهد داشت که به عوامل زیادی بستگی دارد.

نصب و استفاده از پرستاشاپ آنقدرها هم آسان نیست و ماژول های آن با یکدیگر تداخل پیدا می کنند که منجر به فروشگاهی با مشکل می شود. اگر دانش کدنویسی لازم را ندارید، باید توسعه دهندگان و طراحان وب را برای رفع هر مشکل استخدام کنید.

کاربری آسان:

کار با هر دوی فروشگاه ساز های پرستاشاپ و وردپرس به مراتب آسان است. پرستاشاپ منوهای کوتاهتر و گزینه های کمتری ارائه می دهد و کار کردن با آن راحت تر است. افزونه ووکامرس داشبورد به مراتب پیچیده تری نسبت به پرستاشاپ دارد. اگر دنبال تغییرات آن چنانی نیستید، پیشنهاد می شود پرستاشاپ را نصب کنید.

طراحی:

با پرستاشاپ می توانید فروشگاه آنلاین خود را به صورت رایگان از ابتدا ایجاد کنید یا از یکی از قالب های رایگان استفاده کنید. در غیر این صورت، باید تم بخرید. تم ها و قالب های زیادی در دسترس هستند، بیش از 1300 در وب سایت رسمی پرستاشاپ و هزاران مورد دیگر در وب سایت دیگر. هنگامی که قصد خرید یک تم را دارید، مطمئن شوید واکنش است.

ووکامرس نسبت به پرستاشاپ مزیت جدی در زمینه قالب و طراحی دارد. پرستاشاپ دارای چند تم خوب است، اما در مقایسه با تم های وردپرس و ووکامرس، هزینه زیادی دارند.
انتخاب قالب در ووکامرس بسار آسان است. زیرا تنوع خیلی زیادی وجود دارد. همچنین می‌توانید تم‌های خاص و سفارشی ووکامرس را نصب کنید. نصب یک قالب در پرستاشاپ مجموعه ای از چالش ها را به همراه خواهد داشت. اگر تجربه فنی زیادی نداشته باشید، قطعاً باید یک متخصص را استخدام کنید.

طراحی سایت
ویژگی های وردپرس و پرستاشاپ

امکان توسعه:

تفاوت پرستاشاپ و وردپرس در توسعه قابل توجه این افزونه ووکامرس دوست داشتنی است. ووکامرس دارای افزونه ی رزرو است، به کمک آن می توانید یک سیستم هوشمند برای فروشگاه آنلاین خودتان راه اندازی کنید. این سیستم رزرو آنلاین، تعداد رزرو های محصولات و تخفیف ها را به کاربران از طریق ایمیل اطلاع می دهد. همچنین ووکامرس وردپرس دارای افزونه عضویت است، که به مخاطبین این دسترسی را می دهد که به قسمت های خاصی از سایت دسترسی داشته باشند.

بازار یابی :

یک نکته کلیدی برای هر کسب و کار آنلاین این است که چگونه محصولات و خدمات خود را بازاریابی کنید. سئو و محتوا دو تا از بزرگترین ابزارها در مورد استراتژی بازاریابی هستند، بنابراین هنگام انتخاب یک پلتفرم مهم است که بدانید انتخاب شما چگونه این امر را آسان می کند.
جای تعجب نیست که وردپرس یک انتخاب عالی برای محتوا است. وردپرس مجموعه ای از گزینه های مدیریت محتوای آزمایش شده و آزمایش شده دارد، از جمله گزینه های عالی برای وبلاگ نویسی، بازاریابی ایمیلی و توضیحات محصول. اگر این کافی نیست، می توانید به فروشگاه افزونه های ووکامرس بروید و افزونه دلخواه هتان را انتخاب کنید.

مدیریت محصولات:

تفاوت پرستاشاپ و وردپرس در مدیریت محصولات چندان چشمگیر نیست. هر دو فروشگاه ساز برای مدیریت محصولات رابط کاربری بسیار خوبی دارند و قابلیت ایجاد محصولات به شکل عمده وجود دارد. اگر محصولات زیاد باشد، امکان انتقال از طریق فایل اکسل وجود دارد. اما در پرستاشاپ این مدیریت محصولات کمی آسان تر است. در پرستاشاپ کنترل بیشتری بر روی محصولات وجود دارد. و از طریق اعلان یا ایمیل این موجودی ها اطلاع رسانی می شود. اما در ووکامرس امکانات کمتر است. در صورت نیاز می توانید پلاگین های رایگان یا هزینه ای را نصب و تنطیم کنید.

امنیت:

برای داشتن امنیت باید از قالب های قدیمی و منسوخ استفاده نکنید و همیشه به روزرسانی را انجام دهید.امنیت ووکامرس وردپرس به علت احراز هویت دو مرحله ای نسبت به پرستاشاپ بیشتر است. اما پرستاشاپ دارای پروتکل PCI DSS است، که با توجه به افزایش سرقت های اطلاعاتی در پرداخت های مالی بسیار کارآمد است. در پرستاشاپ می توان برای امنیت بیشتر از تکنیک رمزگذاری .htaccess استفاده کرد.

آمار فروش:

تفاوت پرستاشاپ و وردپرس در آمار فروش این است که، ووکامرس آماری در رابطه با پرفروش ترین محصولات تهیه می کند. اما پرستاشاپ آمار کاملی از محصولاتی که فروخته اید یا سفارشات نیمه تمام به شما ارئه می دهد. این آمارها منطم تر از ووکامرس است.

پشتیبانی:

ووکامرس وردپرس پشتیبانی جامعی را ارائه می دهد که تقریباً بدون خطا و بدون اشکال است. توسعه دهندگان در نگهداری و به روز رسانی این افزونه کار بسیار خوبی انجام می دهند و نسخه های جدید همیشه منتشر می شوند. به همین دلیل، متوجه نمی شوید که چگونه یک اشکال را در فروشگاه خود برطرف کنید.

شما همچنین می توانید به وب سایت WooCommerce بروید، یک حساب کاربری رایگان ایجاد کنید و اکثر مشکلات شما قابل حل هستند. همچنین انجمن های وردپرس زیادی وجود دارد که به شما در حل مشکلاتتان کمک رسانی می کنند.

در مقابل پرستاشاپ فاقد برخی عناصر ضروری است که به صاحبان فروشگاه کمک می کند تا مشکلات خود را به سرعت برطرف کنند. در پرستاشاپ ، هر کسی می تواند در آن مشارکت داشته باشد و افزونه هایی ایجاد کند. این بدان معنی است که پشتیبانی مشتری می تواند پیچیده باشد. بهترین گزینه پرستا برای کمک به شما انجمن است.

بسیاری از کاربران در واقع توسعه دهندگان هستند و دوست دارند مشکلات را حل کنند، اما بسیاری از کاربران سطح ابتدایی نیز وجود دارند که کمک چندانی نخواهند کرد. طرح پشتیبانی نیز در پرستاشاپ موجود است، اما هزینه آن بسیار زیاد است. اگر نیاز به پشتیبانی برای خود دارید، پس پرستاشاپ برای شما مناسب نیست.

سئوی سایت:

در پرستاشاپ ماژول خاصی برای سئو وجود ندارد، اما اگر قوانین و استانداردهای موتورهای جستجوگر انجام شود نتیجه ای خوبی به همراه دارد. اما در وردپرس به لطف افزونه یواست که یکی از بهترین افزونه های موجود برای سئو است، کار بسیار آسان است. همچنین مزیت دیگر وردپرس این است که قالب های آن سئو محور هستند و همچنین قابلیت بلاکینگ دارد. اما در پرستاشاپ در صورت نیاز به وبلاگ، باید ماژول های را نصب کرد که رایگان نیست.

سئو پرستاشاپ
ویژگی های پرستاشاپ

چند زبانه بودن:

تفاوتی در ویژگی چند زبانه بودن برای پرستاشاپ و وردپرس وجود ندارد. هر دوی آن ها چند زبانه بودن را به راحتی پشتیبانی می کنند.

افزونه ها و برنامه های افزودنی:

وردپرس به شما این امکان را می دهد افزونه ها و برنامه های افزودنی مختلف و رایگانی را نصب کنید و آن ها را باهم ادغام کنید. از افزونه تجزیه و تحلیل گرفته تا انجام سفارش، پردازش پرداخت، حسابداری و بسیاری موارد دیگر. حتی ووکامرس به طور یکپارچه با افزونه ها و برنامه های افزودنی ارائه شده توسط وردپرس و حتی توسعه دهندگان دیگر نیز کار می کند. این بدان معناست که با عدم کارکرد صحیح افزونه ها با یکدیگر مشکلی نخواهید داشت.
افزونه ها و ماژول های پرستا اغلب بسیار گران هستند، زیرا منبع درآمد این پلتفرم هستند. افزونه های دیگری نیز برای پرستا وجود دارد که توسط شرکت های دیگر تولید می شود. اما اگر این افزونه ها به اشکالاتی در فروشگاه شما و کاهش قابلیت استفاده منجر شود. پشتیبانی پرستاشاپ معمولاً نمی تواند در این مورد به شما کمک کند زیرا آنها افزونه ها را ایجاد نکرده است.

سرعت:

سرعت سایت به زمان بارگذاری قالب و افزونه ها به شدت وابسته است. قالب های سئو محور با سرعت بارگذاری سریع موجب رضایت مخاطبین و موتورهای جستجوگر است. بطور معمول سرعت پرستاشاپ بالاتر است، اما اگر ووکامرس به درستی نصب شود. و تداخلی بین افزونه ها وجود نداشته باشد، حتی می تواند سرعت خیلی بهتری داشته باشد.

ویژگی ها:

هر دوی پرستاشاپ و وردپرس ویژگی های مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین را دارند. اما واقعاً نمی‌توانید انعطاف‌پذیری وردپرس را شکست دهید زیرا فقط ووکامرس و پرستاشاپ را مقایسه نمی‌کنید، بلکه وردپرس و همه چیزهایی که ارائه می‌دهد را نیز مقایسه می‌کنید. به همین دلیل، وردپرس ویژگی های بسیار بیشتری در اختیار شما دارد که پلتفرم های دیگر مانند پرستاشاپ به سادگی از آن برخوردار نیستند. این بدان معنی است که اگر به یک افزونه SEO عالی نیاز دارید، می توانید به سادگی بروید و آن را به صورت رایگان نصب کنید.
با آزادی پلتفرم وردپرس، می توانید به راحتی یک فروشگاه آنلاین حرفه ای و کارآمد ایجاد کنید. پرستاشاپ به شما امکان می دهد محصولات، تصاویر، دسته بندی ها و ویژگی های محصول نامحدود را اضافه کنید. شما همچنین می توانید موجودی خود را مدیریت کنید و از ردیابی موجودی و هشدارها استفاده کنید. برخی از ویژگی های سئو مانند نقشه سایت گوگل پیاده سازی شده است، اما در سطح وردپرس نیست .

پرستاشاپ در مقابل وردپرس
تفاوت بین وردپرس و پرستاشاپ

کلام آخر :

زمانی که تفاوت های پرستاشاپ و ورد پرس را بررسی می کنیم از طراحی گرفته تا پشتیبانی، متوجه می شویم که افزونه ووکامرس وردپرس بسیار بهتر از پرستاشاپ عمل می کند. البته هر کدام از این پلتفرم ها مزایا و معایب خاص خودشان را دارند. پرستاشاپ و وردپرس هر دو پلتفروم های عالی برای شروع یک فروشگاه آنلاین هستند.

انتخاب یک پلتفرم مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار به آن سادگی که تصور می کنیم نیست. تجربه نشان می دهد که ووکامرس وردپرس برای فروشگاه های کوچک و تخصصی بسیار کارآمد است. در مقابل پرستاشاپ برای کسب و کارهای آنلاین متوسط و بزرگ مناسب است. امیدواریم این مقایسه به شما کمک کند که بهترین انتخاب را انجام بدهید.

نویسنده
Picture of حسین جدیدی
حسین جدیدی

نظرات

یک پاسخ

  1. پرستاشاپ دارم. راضی نیستم. افتضاحه. پشیمونم که از اول پرستا نصب کردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *